videoclub.dk

Traileren Til “Klovn The Final” Er Ude!

Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Vi har alle ventet både spændt og længe på den. Filmen, der fåer alles tæer til at krumme, og de sarte af os til at udvandre. Makkerparrat, der om nogen ved, at der, hvor der er højt at flyve, er der også dybt at falde. Dem, der får “dum og dummere” til at virke sympatiske. Nemlig Casper og Frank.

Klovn The Final er på vej, og vi har netop fået den første trailer, der giver os en indblik i, hvilke eskapader, pinligheder og akavede situationer, vi kan forvente i denne omgang, der også bliver den sidste. I hvert fald på film. Det er stadig uvist om serien fortsætter.

Første film, Klovn The Movie, handlede om Franks forestående faderskab, samt hans evne til at varetage denne rolle. I anden film handlede det i høj grad om venskabet, og manglen på samme, mellem Frank og Casper. Nu er tiden så kommet til ægteskabet, nærmere bestemt Frank og Mias.

Filmen starter ved Franks 50 års fødselsdag, hvor han af omveje finder ud, at Mia overvejer en skilsmisse. Samtidig har Casper inviteret Frank på en herretur til Island. Endnu en gang er scenen sat, som vi bedst kan lide den. Der er problemer på hjemmefronten, og makkerparrets løsning er som altid at flygte til ukendte og vante omgivelser, hvor de kan boltre og udskeje i nogenlunde ro og ma.

I filmen kan du blandt andet forvente dragqueens, tandbørster i numsen, 250 forårsruller, der er forsvundet og et sandt #metoo øjeblik. Bedre bliver det ikke. Vi glæder os!

Klovn The Final har premiere d. 30 Januar 2020. Du kan se traileren herunder.

Læs også vores artikel Endnu en Klovn-film på vej.

Tak til Bevco
Stort tak til Bevco for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Bevco leverer blandt andet en fremragende Belvedere.