videoclub.dk

Hvordan Får Man Viaplay?

Billede: Pixabay, mohamed_hassan
Udgivet d. 17.02.2022
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Viaplay er en streamingtjeneste hvor man kan se film, serier, dokumentarer og sport. Der er meget forskelligt indhold til alle aldre og noget til enhver smag. Viaplay er også begyndt at udbyde tv-pakker med diverse tv kanaler, hvor man både kan se kanaler og streame det indhold man nu har lyst til at se. 

Der er flere muligheder for at få Viaplay. 

  1. Du opretter en bruger ved at gå ind på Viaplay.dk. Dernæst trykker du "prøv Viaplay" og du kan tilmed få 14 dage gratis, så du kan se om indholdet er noget for dig. Hvis ikke det er noget for dig, kan du opsige pakken inden der er gået 14 dage og hvis du elsker det, fortsætter du og betaler 119 kr. om måneden for basispakken. 
  2. Få Viaplay gennem din tv udbyder, fx YouSee. 
  3. Sidste løsning er, at man kan nasse på familie, venner eller kæreste. Er det ikke altid godt at kende nogle der kender nogle der har Viaplay? Det er i hvert fald en billig måde at få lov til at se de nye film og serier på. Hvis ikke man kan få lov til at nasse, kan man altid indgå en aftale som, at den ene har Viaplay og den anden fx har Netflix. 

God fornøjelse! 

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til dette indhold. Der kan du blandt andet købe: øreringe. Herfra siger vi tusind tak.