videoclub.dk

Om VideoClub

Hos Videoclub elsker vi serier og film, og vi priser os lykkelige for, at vi er født i en tidsalder, hvor udbuddet af TV-serier og film er ekstremt stort, og kvaliteten tilsvarende høj. 

Hos os vil du kunne finde en række anmeldelser af film og TV-serier, nyttige informationer om streaming samt en masse andet.

Skribenterne hos VideoClub har alle det tilfælles, at de har en brændende passion for både film og TV-serier. 

Skribenterne såvel som redaktionen holder sig, grundet deres passion for film og TV-serier, opdateret inden for, hvad de største danske såvel som internationale produktionsselskaber udkommer med. Lige fra de største HBO-produktioner til små danske mini-serier. 

De redaktionelle valg af emner foretages på baggrund af skribenternes egne præferencer inden for film og TV-serier samt mængden af offentlig interesse for de forskellige produktioner.

Vi stræber efter at levere godt, nyttigt og underholdende indhold til vores læsere.

Vi du vide, hvilke 10 afsnit der er de bedste af The Office? Hvilke danskere der var med i Game of Thrones? Rækkefølgen på James Bond-filmene?  Eller hvilke 50 familie- og børnefilm, der er de bedste gennem tiderne?

Du finder svaret på alt dette og meget mere blandt vores mange artikler og anmeldelser.

Når vi kan bruge så meget af vores tid på at lave indhold til Videoclub, så er det, fordi vi modtager støtte og sponsorater fra virksomheder som avXperten, der forhandler kabler af typen DisplayPort til HDMI og andet elektronik og AV-udstyr.

Vil du i kontakt med os?

Videoclub.dk er ejet og drevet af den esbjergensiske virksomhed Prima Online Media ApS. Hvis du har forslag eller inputs til Videoclub.dk’s redaktion, bedes du henvende dig til en af Prima Online Media ApS medarbejdere.