videoclub.dk

Endnu En Klovn-film På Vej

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Lige for tiden kører syvende sæson af Klovn på TV 2, og der er godt nyt for dem, der endnu ikke er blevet mættet af Klovn-universet. Casper Christensen og Frank Hvam har nemlig fået godkendt udviklingsstøtte på 200.000 til den tredje Klovn-film.

Casper Christensen og Frank Hvams Klovn er med afstand den mest populære sitcom, der nogensinde er lavet på dansk.

For tiden er syvende sæson af serien topaktuel, og da første afsnit af denne sæson blev vist på TV 2, så hele 700.000 danskere med. Siden er seertallet faldet en smule, men dette skyldes sandsynligvis, at mange ser med på TV 2 Play frem for at se det, når det bliver vist på flow-tv.

Der er derfor tydeligvis et stort publikum til Klovn stadigvæk, og intet tyder på, at folket er mættet. Derfor er der også potentiale for endnu flere udgivelser inden for universet, og meget tyder på, at der kommer endnu en Klovn-film, hvilket i givet fald vil blive nummer tre.

For nyligt fik Casper og Frank nemlig godkendt udviklingsstøtte på 200.000 kroner hos Det Danske Filminstitut.

Udviklingsstøtte er noget, der gives til udvikling af ideer. Derfor siger det sig selv, at der endnu ikke er noget manuskript til film nummer tre. Det må dog betegnes som ganske sandsynligt, at Casper og Frank nu udarbejder et manuskript, så danskerne atter en gang kan skraldgrine over Klovn-universet i de danske biografer.

Den første Klovn-film havde premiere i 2010 og solgte mere end 850.000 billetter. Helt så godt gik det ikke helt for nummer to, der solgte omkring 500.000 billetter.

Anden film blev heller ikke helt lige så velmodtaget af anmelderne, som den første Klovn-film blev.

Selvom anden film solgte mindre end første, giver det dog ingen mening at tale om en fiasko. Filmen demonstrerede tværtimod, at Klovn-universet stadigvæk havde enormt mange fans i det danske rige, og vi gætter på, at tredje film også vil blive en stor succes målt på antal solgte billetter, hvis den bliver til en realitet.