videoclub.dk

Berømt Instruktør Teaser Gyser Som Sidste Film I Karrieren

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Quentin Tarantino er på nuværende tidspunkt aktuel med sin niende film, “Once Upon a Time in Hollywood”. Selvom man umiddelbart skulle tro, at han har sine hænder fulde med dette, så nåede han dog at tease lidt for sit næste projekt, der angiveligt også bliver hans sidste.

Under et pressemøde snakkede han om sin nyeste ide, der går ud på at skabe en ægte horrorfilm. Om dette nye og spændende projekt, har han udtalt følgende:

“Såfremt jeg finder på en fantastisk gyser-historie, så skal det være min tiende film. Jeg elsker horror-genren, og ville elske at producere en film inden for genren. Jeg tror, at Spahn Ranch-scenen kommer tættest på noget, der minder om en gyser,” udtaler Tarantino

Scenen, Tarantino omtaler, er en sekvens i filmen, hvor man følger den berygtede Charles Manson og hans kult, der havde deres tilholdssted på Spahn Movie Ranch.

“Jeg mener oprigtigt, at det bliver en smule forfærdende. Jeg vidste ikke engang, hvor godt det egentlig blev. Det var først da klipperne fortalte mig det. Det minder lidt om “Texas Chain Sat Massacre”, men på et noget lavere budget,” udtaler Tarantino

Tarantinos aktuelle film, Once Upon a Time in Hollywood har premiere d. 15 august.

Se her hvilke horrorfilm, du kan glæde dig til i resten af 2019.