videoclub.dk

Ny Streamingtjeneste: Disney+

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

De gode gamle dage. Det føles ikke som lang tid siden, hvor man gik ned i Blockbuster, når man skulle leje film, eller man så sine tv-serier på flow-tv. Lige nu vælter det ind med nye streamingtjenester, og det er så småt ved at erstatte brugen af tv-kanaler.

Vi har tidligere skrevet artiklen: 7 streamingtjenester som snart rammer Danmark. Her er en af dem Disney+, som er lidt kontroversiel i forhold til de andre tjenester der kommer, grundet deres enorme størrelse.

Disney +

Det forventes, at The Walt Disney Company vil komme med en lancering på en ny streamingtjeneste i slutningen af 2019. Her lyder det, at Disney-selskabet vil trække alle deres film og serier ud af de andre streamingtjenester, og det vil komme til at skabe lidt ravage.

Disney ejer nemlig flere filmrettigheder end man lige skulle tro, og udover deres eget Disney Brand står de blandt andet også bag: Marvel, Pixar, Star Wars og National Geographic.

Man har set, at Netflix skaber deres eget indhold, for at gøre deres tjeneste mere eksklusiv, men de har også indhold fra en masse andre producenter verden over. Disney derimod vil lave en tjeneste med kun deres indhold.

Derved fjerner de en masse godt indhold fra mange af de andre streamingtjenester, og de har udmeldt, at Disney+ bliver betydelig billigere, da de ikke kommer til at have så meget indhold.

Der er dog ikke kommet nogen officel udmelding om, hvornår man kan benytte Disney+ fra, men den skulle komme i slutningen af 2019 i U.S.A og man forventer, at den kort tid efter også kommer til rådighed i Danmark.

Man kan få de seneste opdateringer, hvis man melder sig til inde på deres side: https://preview.disneyplus.com... 

Opdatering: Den seneste melding går på, at Disney+ udkommer d.12 november i USA.

Det bliver spændende at se, hvornår Disney+ udkommer i Danmark, og hvad alle de andre giganter siger til, at de ikke længere har Disney’s materiale til rådighed samt den priskonkurrence, som de melder, at de vil give markedet.