videoclub.dk

7 Streamingtjenester, Som Snart Rammer Danmark

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Skulle man driste sig til at kalde vores tid for streamingtjenesternes guldalder, så ville der ikke være mange, som stillede sig imod dette udsagn. En opgørelse fra IUM viser at minimum 25 streamingtjenester bliver anvendt her i Danmark, hvoraf de førende er Netflix, DR TV og YouTube.

Tendensen er stigende, ligesom i resten af verden, og det kan sagtens ske, at langt flere streamingtjenester vil komme til landet meget snart. Herunder finder du en liste over 7 streamingtjenester, som snart kan ramme Danmark.

#1 Disney

Disney har lavet sin helt egen streamingtjeneste og den går i luften i løbet af 2019 på et tidspunkt. Det betyder, at alle Disneys film fjernes fra de andre streamingtjenester og kommer til at blive at finde på Disneys egen.

#2 Amazon Prime

Internetgiganten Amazon har også sin egen streamingtjeneste, som de har navngivet Amazon Prime. Omkring 90 millioner abonnerede på tjenesten i september 2017, og den er faktisk allerede blevet tilgængelig i Danmark også.

#3 Tubi TV

Her har vi et reelt alternativ til Netflix, da Tubi TV har omkring 50.000 titler i deres bibliotek, som kan tilgås gratis. Dog skal du tolerere reklamer både før, under og efter de film og serier, du streamer.

#4 Filmstruck

Filmstruck har cirka 500 film, hvoraf cirka 10 bliver skiftet ud hver uge. Streamingtjenesten er især for dem, der er vilde med de gode, gamle filmklassikere.

#5 Fandor

Fandor er for de hardcore filmnørder. Den har omkring 6000 titler i deres bibliotek og 80 % af disse er eksklusivt købt af streamingtjenesten, så de film finder du kun her.

#6 Shudder

En streamingtjeneste, der er fuldt ud dedikeret til horrorgenren. Så elsker du film med gys og skræk, kan du håbe på, at Shudder finder sin vej til Danmark også.

#7 Spuul

Her finder du film fra Bollywood - mere specifikt kærlighedsdramer, hvor det forelskede par syngende jagter hinanden i timevis, mens tusindvis af statister danser omkring dem i farvestrålende tøj.

Kilde: http://nyheder.tv2.dk/business/2018-06-22-streaming-boelge-paa-vej-til-danmark-her-er-12-tjenester-du-skal-holde-oeje-med