videoclub.dk

Ny

Billede: jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Vi har blot haft en uge til at komme os over skuffelsen over det allersidste afsnit af verdens forhenværende bedste serie “Game of Thrones”, før der faktisk er nyt fra skaberne.

Hvis man stadigvæk har mod på det og lyst til det efter den ottende og sidste sæson af fantasyserien, så kan man begive sig ud i at se den helt nye dokumentarfilm om tilblivelsen af selvsamme sidste sæson. Dokumentaren hedder “Game of Thrones: The Last Watch og har netop fået premiere på HBO Nordic.

Dokumentarens premiere har været planlagt og kendt i et stykke tid, og det stod allerede klart i traileren for dokumentaren, at filmen giver et indblik i et følelsesladet øjeblik til en manuskriptlæsning.

Dette følelsesladede øjeblik viser Kit Harington, der tårevædet og chokeret tager sig til hovedet. Og som du nu nok har regnet ud, så er øjeblikket selvfølgelig hans reaktion på den allersidste scene mellem Jon Snow og Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), hvor Jon stikker kniven i Daenerys og altså tager livet af sin elskede - en slutning, han tydeligvis ikke havde set komme.

Sophie Turner og Maisie Williams (hhv. Sansa og Ayra) ser let leende på den følelsesladede og overmåde overraskede Harington, alt imens Emilia Clarke sender sin grådkvalte medspiller nogle forstående blikke.

Dokumentarfilmen er instrueret af Jeanie Finlay, der altså har fulgt med i optagelserne til den sidste sæson. Filmen kan ses via HBO Nordic nu.

Du kan også læse om Bran Starks reaktion på seriens afslutning her: Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) om “Game of Thrones”-finalen: Troede, at det var en joke.

Tak til Curvii

Webshoppen Curvii har været meget behjælpelige med udarbejdelsen af denne artikel, hvilket vi gerne sige dem mange tak for. På curvii.dk kan du købe lækkert designertøj til kurvede kvinder, bl.a. Gozzip bluser, Zhenzi bukser og Zizzi kjoler.