videoclub.dk

Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) Om “Game Of Thrones”-finalen: Troede, At Det Var En Joke

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Denne artikel indeholder spoilere for serieafslutningen på “Game of Thrones”.

Det sidste og afsluttende afsnit af fantasy-serien “Game of Thrones” har ramt skærmene verden over, og det har med al tydelighed vakt stor skuffelse og forargelse.

Til syvende og sidst løb Den treøjede ravn a.k.a. Bran Stark afsted med seks kongeriger (ikke syv, da søster Sansa får Norden for sig selv). At Bran skulle vinde kampen om tronen, var nok overraskende for de fleste, inklusive Isaac Hempstead Wright, der spillede rollen som Bran Stark. Wright afslører til Entertainment Weekly, at slutningen faktisk kom så meget bag på ham, at han først ikke kunne tro, at det var det rigtige manuskript, han sad med i hænderne:

“Jeg troede helt oprigtigt, at det var et joke-manuskript, og at showrunnerne [David Benioff og Dan Weiss, red.] sendte alle et manuskript, hvor deres egen karakter ender på Jerntronen. Yeah, den var god, guys. Oh shit, er det rigtigt?”

Wright var dog glad, da han til sidst havde kommet sig over chokket. Men han havde måske mere regnet med, at han skulle dø på et tidspunkt:

“Selv om jeg på en måde godt ville dø og medvirke i en god dødsscene med et eksploderende hoved eller noget”, fortæller han videre.

Wright har godt været klar over, at den populære series afslutning ikke ville falde i god jord hos samtlige fans:

“Det er så svært at afrunde en serie så populær som denne uden at pisse nogle mennesker af. Men jeg tror ikke, der er nogen, der finder det forudsigeligt, og så kan man ikke håbe på mere. Folk bliver vrede. Der kommer til at være mange knuste hjerter. Det er bittersødt, præcis som George R. R. Martin ville det. Det er en passende afslutning på denne episke saga,” slutter han med at sige.