videoclub.dk

Ny Film Om Elvis Presley Er På Trapperne

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Der er efterhånden gået sport og mode i at portrættere og hylde det forrige århundredes musiklegender i hollywood produktioner. Sir Elton John er blevet hyldet i Rocketman, ligesom at Freddie Mercury er blevet det i Bohemian Rhapsody.

Hvis disse kunstnere skal vækkes til live på det store lærred, ja, så skal Elvis Presley det naturligvis også.

Rygterne går på, at instruktøren Dexter Fletcher, der både står bag Rocket Man og Bohemian Rhapsody, går med planer om at lave et lignende projekt, hvor Madonna står for skud. Dog er det en anden kendt instruktør, der skal portrættere Elvis Presley, nemlig Baz Luhrmann.

Men hvem skal så spille manden med de rullende hofter og genkendelige stemme? Det er endnu ikke afgjort, men castingen skulle angiveligt være på et stadie, hvor man har indsnævret feltet til fem skuespillere, der alle ville være gode bud. Her er de skuespillere, der er tilbage i puljen om at spille Elvis:

Harry Styles - Du kender ham måske bedst fra hans tid i musikgruppen One Direction, men har allerede medvirket i en stor produktion, i form af Dunkirk.

Ansel Elgort - Han er formentlig bedst kendt fra hans rolle i den prisvindende The Fault In Our Stars, men har også medvirket i Baby Driver og The Divergent.

Aaron Taylor-Johnson - Han er relativt kendt for sine roller i Kick-Ass samt Godzilla.

Austin Butler - Han er stadig ret ukendt, men har en smule erfaring fra zombiefilmen The Dead Don’t Die, samt en rolle i Once Upon a Time in Hollywood.

Miles Teller - Han medvirker allerede i en serie, der stadig er i gang, nemlig Too Old To Die Young.

Det bliver yderst spændende at se, hvem der løber med rollen. Vi på redaktionen har ihvertfald store forventninger til filmen.