videoclub.dk

Ny Film Om Elton John: Rocketman

Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

D. 22 maj udkom filmen Rocketman om den legendariske sanger, sangskriver og pianist Elton John. Den har fået en flot modtagelse, hvor det derfor kunne være en anbefaling til biografen, hvis nogle af de traditionelle regndage kommer i denne danske sommer 2019.

Elton John

Hvem er Elton John? Sir Elton John blev oprindelig døbt Reginald Kenneth Dwight. Man ser blandt andet i filmatiseringen om hans liv Rocketman, hvorfor han skiftede navn. Han er en af de mest succesrige musikere nogensinde og har solgt mere end 550 millioner albums.

Hvor gammel er Elton John? Elton John blev født d. 25 marts 1947 i Pinner, Middlesex, England, og er i skrivende stund 72 år gammel. Hos VideoClub er vi vilde med, når store kunstnere når at få en hyldest imens de stadig lever. Elton John har været aktiv med sin karriere helt tilbage fra 1969 og indtil nu.

Elton John har dog skruet ned for tempoet de senere par år, for at tilbringe mere tid sammen med sin familie. Derfor er det godt, at vi nu kan nyde den nye filmatisering, som omhandler hans ekstraordinære liv.

Rocketman

Rocketman blev udgivet d. 22 maj 2019. Vi kigger altid på, hvad anmeldelserne siger på IMDb, internettets store filmdatabase. Her får Rocketman 7,7 stjerner ud af 10 på indtil videre 17.922 anmeldelser. Det er en rimelig flot score, og allerede ud fra dette, kan vi anbefale filmen.

2018 var et rigtig godt filmår, hvad angår musik film, hvor vi både fik glæden af A Star is Born og Bohemian Rhapsody. Rocketman er 2019’s svar på en musikfilm, og er du til god musik og en god historie, kan vi klart anbefale denne.

John Lennon bliver spillet af skuespilleren Taron Egerton, som blandt andet er kendt for sine roller i Robin Hood og Eddie The Eagle, hvor han også er hovedrolleindehaver.

Han giver virkelig et godt bud på sine egne udgaver af Elton Johns sange. Så hvis du mangler en god film at tage ind og se her til sommer, så tag ind og se fortællingen om en af populærkulturens mest ikoniske personligheder, Sir Elton John.

Vil du gerne have flere bud på biograffilm i 2019, så læs vores artikel Hvilke film kan vi glæde os til i 2019?