videoclub.dk

Men In Black: International

Billede: Canva
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Men in Black International udkommer d. 13 juni i Danmark. Det er en form for spin-off eller efterfølger af de Men in Black film, som du måske allerede kender. Se mere om, hvem der er med i filmen, hvor Chris Hemsworth blandt andet er at finde i deres cast.

Men in Black

Hvad er Men in Black International? Men in Black: International er en kommende amerikansk komedie science fiction film. Det er en blanding af en spinoff og efterfølger, til de foregående Men in Black film, hvor der indtil videre er lavet 3 stks. Den første kom tilbage i 1997 med Will Smith i hovedrollen.

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth blev født d. 11 august 1983, og er i skrivende stund 35 år. Han er en australsk skuespiller, som blandt andet er kendt for sine roller som Thor i Marvels The Avengers. Derudover har han været med i disse film: Rush, 12 Strong, Snow White and the Huntsman, Ghostbusters og Star Trek etc.

Chris Hemsworth har to brødre, hvor Liam Hemsworth blandt andet er kendt fra Hunger Games, og han er gift med den kendte sangerinde Miley Cyrus.

Chris Hemsworth spiller hovedrollen i Men in Black: International som Agent H, hvor den anden hovedrolle er Tessa Thompson, som man måske også kender fra Avengers, hvor hun spiller Valkyrie.

MIB: International cast

Det bliver ikke første gang, at Chris Hemsworth og Tessa Thompson spiller sammen i en film, og det bliver spændende at se, hvordan den nye Men in Black bliver modtaget, da der har været mange år imellem, siden den første udkom i 1997 med Will Smith, hvor dette bliver nummer 4 i rækken, men hedder altså ikke MIB 4.

Det ser ud til, at de har lavet en udmærket cast, hvor de første største navne i castingen er:

Du kan se Men in Black: International i biograferne fra d. 13 juni i Danmark. Her kan du se de nye agenter, som er arvtagere til den tidligere agent, Will Smith, som nu er aktuel i Aladdin. Du kan se vores anmeldelse af Aladdin, hvis du følger dette link: Anmeldelse af Aladdin 2019.

Vi glæder os til at se, hvad vi kan forvente af den nye Men in Black film, og ser frem til, hvad Chris Hemsworth, Tessa Thompson og Liam Neeson skal skabe i denne efterfølger.

Tak til Formula Swiss

Afslutningsvis skal der lyde et stort tak til Formula Swiss, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. Hos Formula Swiss kan du få forskellige CBD-produkter i høj kvalitet. Du kan se deres udvalg, hvis du følger dette link: https://dk.formulaswiss.com/