videoclub.dk

Hvilke Film Kan Vi Glæde Os Til I 2019?

Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Nu vi er ved at være nået mod slutningen af maj, kan vi allerede nu se tilbage på et 2019, som har budt på enorme film- og tv-oplevelser. I denne artikel gør vi status over, hvad vi allerede har fået på film og tv-siden i 2019, og hvad vi kan glæde os til.

Allerførst starter vi med at kigge lidt tilbage. Hvad har året budt på af højdepunkter inden for tv og film allerede?

Store tv- og filmbegivenheder indtil videre i 2019

Avengers Endgame er umulig at komme udenom, når man gør status. Filmen tog biograferne med storm, og folk strømmede til i store mængder for at se den meget omtalte Marvel-film, som opnåede stor anerkendelse hos både anmeldere og fans.

Derudover havde den ottende og sidste sæson af tv-serien Game of Thrones sin premiere, og vi fik dermed en slutning på en af de absolut største serie nogensinde - hvis ikke den største.

Endgame og den sidste sæson af Game of Thrones bød alene på en masse begivenheder, som fans har ventet på i ufatteligt lang tid.

Først fik vi hævnen fra “The Avengers”, som endnu engang tog kampen op mod Thanos og hans hær i forsøget på at bringe halvdelen af universets population tilbage til live igen.

I selvsamme weekend fik vi også et meget længe ventet slag mellem levende og døde, da Game of Thrones sæson 8 episode 3 kom frem på skærmen.

Her ventede et slag mellem en hær bestående af døde og de såkaldte “White Walkers”, styret af “The Night King”, og en hær bestående af de levende.

Blot to episoder efter kunne HBO byde på endnu et længe ventet slag, nemlig slaget om Kings Landing og “The Iron Throne”.

Hvad har vi i vente?

Men har vi så fået højdepunkterne for 2019, når det kommer til film og tv-serier, eller har 2019 flere store til os film- og serieelskere?

Det har 2019 heldigvis, og herunder fremhæver vi en række af resten af årets højdepunkter.

Løvernes konge

En af Disneys ikoniske og mindeværidge tegnefilm kommer som et remake i 2019, hvor den bliver indspillet som en live-action film. Traileren for remaket har taget verdenen med storm.

Flotte cinematiske billeder af åben savanne, solnedgang og vilde dyr, som løber i flok, kan sagtens skabe en stemning, specielt når tegnefilmen var så stor en succes.

Mufasa, Scar, Simba og alle de andre vender tilbage den 17. juli, og hos Videoclub tror vi, at det bliver en kæmpemæssig succes målt på seertal. Vi håber desuden meget, at filmen er mindst lige så god som den oprindelige, og at den samtidigt bringer noget nyt.

Star Wars: The Rise of Skywalker

Som om vi ikke har fået afslutninger nok på store film og serier i 2019, så når den nyeste filmtrilogi af science-fiction-filmene Star Wars også sin ende.

Dette sker med den sidste film i den seneste trilogi, som de har kaldt for “The Rise of Skywalker”

Star Wars-fans har været splittede over de første film i trilogien, men om ikke andet, så er Star Wars gennem årene blevet til et kæmpe franchise, og det bliver helt sikkert spændende at se, hvordan de afvikler denne trilogi

The Rise og Skywalker har premiere i Danmark den 18. december i det indeværende år.

Spider-Man: Far From Home

Denne film bliver efterfølgeren til den tidligere Spiderman film “Homecoming”, hvor Tom Holland også var i hovedrollen.

“Spider-Man: Far From Home” tager også udgangspunkt i Avengers Endgame. Filmen kommer til at introducere Jake Gyllenhaal i rollen som skurk.

Derudover byder 2019 også på spændende film som IT del 2, Godzilla 2 og Aladdin.

Troede du derfor, at 2019 var færdig for nye store film, så kan du godt tro om igen; der er nemlig masser at glæde sig til.

Tak til Citatplakat

Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med Citatplakat.dk. Kender du ikke Citatplakat, så kan vi fortælle, at der er tale om en af Danmarks førende forhandlere af fede plakater.

Vi takker mange gange for hjælpen med artiklen!