videoclub.dk

David Harbour Udtaler, At Den Nye “Stranger Things”-sæson Bliver Mere Rørende End Nogensinde

Billede: jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Der er ikke længe til premieren på den tredje sæson af “Stranger Things”. Med lidt over en måned tilbage, har David Harbour, som vi kender som Jim Hopper i serien, løftet en smule af sløret for, hvad vi kan vente os fra i hvert fald hans karakters synspunkt. Og det kunne godt lyde som om, at vi skal forberede os på både overraskelser og tragiske øjeblikke.

Harbour fortalte nemlig ved MCM Comic-Con i London denne weekend, at Hopper står over for den store udfordring, at hans “baby-girl”, Eleven, er ved at blive teenager.

- Millie (Eleven, red.) vokser op, og jeg tror, det er det, der er skræmmende for Hopper. Han kan ikke lide tanken om, at hans lille datter hænger ud med drengene. Så sæsonen begynder med ham, der er lidt utilpas. Hans datter er ved at blive en teenager og begynder at finde sig selv, så det er mere skræmmende for Hopper end en hvilken som helst demogorgon-skabning, som han er nødt til at tage sig af. I kommer til at se meget af det i løbet af sæsonen, og det er meget uventet, det, der sker til slut, og det er meget, meget rørende. Jeg tror, ottende afsnit er det mest rørende, vi nogensinde har skudt.

Sæt X i kaldenderen

“Stranger Things” udkommer med sin tredje sæson den 4. Juli 2019, så det er med at få sat kryds i kalenderen, hvis du da ikke allerede har gjort det. Som en lille bonusinformation kan vi fortælle dig, at sæsonen med al sandsynlighed kommer til at have et dansk islæt - ligesom sæson 2. Karakteren Kali, som spilles af den danske skuespillerinde Linnea Berthelsen, er nemlig umiddelbart tiltænkt en rolle i den nye sæson ifølge Matt Duffer, som er en af seriens skabere. Han siger i et interview med The Hollywood Reporter, at det ville være underligt ikke at have Kali med i sæson 3.

Fans af Netflix-serien af Mindhunter kan også godt sætte kryds i kalenderen: Godt nyt til Mindhunter-fans: 2. sæsons premieremåned er ikke langt væk.