videoclub.dk

“Yes No Maybe” Ude Med Anden Sæson

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Første sæson af “Yes No Maybe” blev, på trods af produktionens meget beskedne budget, taget særdeles godt imod blandt seerne på DR3. Nu er Youssef Hvidtfeldt, skuespilleren bag karakteren “Mads”, tilbage med en opfølgende sæson til succesen.

Tilbage i 2017 kunne vi for første gang følge med i Mads Rosenkrantz rejse fra at være i et fast parforhold til en rutineret aktør på dating-markedet i København. Seernes respons var tydelig, folk var vilde med det!

Rejsen bød både på op og nedture for den sympatiske Mads, der i løbet af serien forfaldt til at niclesiere sine venner til fordel for de mange kvindelige fristelser. Det sidste vi så til Mads var da han tog sin nære venindes cykel for at transportere en 16-årig pige hjem til hans lejlighed.

Nu er Mads altså tilbage i sæson 2 af “Yes No Maybe”, hvor vinter er blevet til sommer, og singlelivets rodløshed fortsætter, dog med en vaskeægte sommerforelskelse i den smukke Milla.

Formatet på anden sæson af “Yes No Maybe” er en smule anderledes, sammenlignet med den første sæson. For det første er varigheden blevet en smule længere, hvilket har gjort serien godt, da det giver en bedre dybde i hvert afsnit.

Samtidig har sæsonen fået en mere rød tråd, der går igennem alle episoder. Denne røde tråd udtrykker sig i form af Mads’ forelskelse i Milla.

Mads blomstrer yderligere op i den nye sæson, hvor han i højere grad end før er blevet både arrogant, smart og nyforelsket på samme tid. Youssef Hvidtfeldt formår på flotteste vis at overbevise seerne om at han er præcis det, vi alle forventer, at en mand i hans situation skal være.

Mads’ karakter er på alle måder definitionen på en ungkarl i storbyen.

Dette indebærer både, at han forsøger at opnå en såkaldt “Perfect week” (en ny kvinde, hver aften, i en uge), at han kun ejer et enkelt håndklæde, og at han kun har et enkelt sæt sengetøj, der trods alt bliver vasket imellem hvert besøg.

Alt i alt topper sæson to den første sæson. Især Mads’ udvikling og det nye format har bidraget yderst positivt til anden sæson af “Yes No Maybe”.

Tak til Net2Kompagniet

Tak til Net2Kompagniet for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Net2Kompagniet forhandler blandt andet vinduer i Nordjylland.