videoclub.dk

“What We Do In The Shadows” Får Sin Helt Egen Serie, Og Premieren Ligger Lige Om Hjørnet

Billede: jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Den fantastisk morsomme, newzealandske vampyrfilm “What We Do in the Shadows” fra 2014 har vel nærmest opnået kultstatus inden for den snævre genre, som man kunne kalde “vampyr horror-comedy”. Egentlig er “What We Do in the Shadows” vampyrversionen af den brilliante zombiegyserkomedie “Shaun of the Dead” fra 2014.

Elskede du ligesom jeg også Taika Waititi og Jemain Clements vampyr horror-komedie “What We Do in the Shadows”, jamen så har du måske hørt de gode nyheder og glæder dig allerede. Til jer andre, der endnu lever i uvidenhed, kan jeg fortælle, filmen bliver til en serie og den får premiere HBO Nordic lige om lidt - nemlig d. 28. marts 2019.

Serien kommer til at have den samme mockumentary-stil som filmen og ifølge traileren handler serien også om tre vampyrer, der bor sammen, men denne gang i New York og ikke Wellington, New Zealand, som i filmen.

Stadig de samme skabere

Var du nervøs for, at filmen blot var solgt videre som seriekoncept, så kan jeg hurtigt berolige dig. Det er nemlig stadig den skøre og sjove duo Jemaine Clement og Taika Waititi, der står bag “What We Do in the Shadows.

Disse spillede også to af hovedrollerne i filmen som henholdsvis Viago (Taiki Waititi) og Vladislav (Jemaine Clement). Viago var en sød og følsom vampyr, mens Vladislav var den mere ligefremme og vulgære type.

Taika Waititi har sidden succesen med “What We Do In the Shadows” haft lynende travt i Hollywood blandt andet med at instruere Marvel-filmen “Thor: Ragnarok”, som var meget velmodtaget, hvilket især må tilskrives netop Waititis skønne og skæve humor.

Måske derfor bliver da også umiddelbart Taika Waititi, der skal instruere serien, mens Jemaine Clement – der også er kendt som medskaber af komedieserien “Flight of the Conchords” – står som manuskriptforfatter på serien. Ingen af de to ser ud til selv at medvirke i serien.

Serien har i princippet allerede fået verdenspremiere på South by Southwest (SXSW), der løber 8.-17. marts 2019. Det fik den sammen med en anden interessant vampyragtig serie nemlig “NOS4A2” (udtalt Nosferatu), som er baseret på Joe Hills bog af samme navn. Til dem, der ikke ved det, er Joe Hill søn af gysermesteren Stephen King.

Første sæson af “What We Do In the Shadows” på HBO Nordic

Der kommer 10 afsnit på en længde af en halv time af “What We Do in the Shadows” i den første sæson af tv-serien på HBO Nordic, men der kan komme flere, hvis alt går vel.

“What We Do In the Shadows” får premiere på FX i USA den 27. marts 2019, men herhjemme bliver det HBO Nordic, der viser serien, og her er premieredatoen som sagt d. 28. marts 2019 - altså synkront med USA, når man medtænker tidsforskellen.

Blandt de medvirkende i serien “What We Do In the Shadows” kan man glæde sig til Kayvan Novak (Early Man), Matt Berry (The IT Crowd), Natasia Demetriou (Year Friends) og Harvey Guillen (The Magicians).

Indtil premieren, kan du jo varme op ved at se eller gense filmen “What We Do In the Shadows”.

Dette blogindlæg er udarbejdet med økonomisk støtte fra Moodings. Moodings forhandler blandt andet bordlamper. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Moodings