videoclub.dk

Ugens Premierefilm

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Hver uge får en række nye film premiere. I denne uge kan du opleve tre nye, interessante film i de danske biografer. Læs herunder hvilke, og hvad de handler om.

Fra den 10. januar kan du se nedenstående tre film i de danske biografer landet over:

I dette drama følger man bonden Jens, spillet af Jesper Christensen, som står over for et meget svært valg, hvor Jens må give afkald på egen moral for at overleve. Der er tale om en skildring af 19. tallet, og filmen følger en tradition med stærke periodedramaer såsom Lykke-Per og Pelle Erobreren.

I The Mule kan du opleve Clint Eastwood i rollen som Earl Stone, en krigsveteran, som i en alder af 90 kaster sig ud i at smugle narko. Dette gør han som et resultat, at hans forretning står til at skulle på tvangsauktion.

Ud over at Clint Eastwood, der er hele 88 år, spiller hovedrollen, er han også instruktør. I filmen genforenes han med Bradley Cooper, som han også lavede American Sniper med.

Dystert drama, hvor man følger præsten Toller, der har dybe ar på sjælen. Filmens plot sættes i gang af, at sognebarnet Mary henvender sig til Toller med bekymringer om at sætte et barn i verdenen, når hendes kærestes tro ikke er stærkere, end den er. 

Kæresten er videnskabeligt funderet, og han ønsker ikke børn, når den fremtidige verden tegner til at blive påvirket meget af klimaforandringer.