videoclub.dk

Trailer Til Sæson 2 Af ´The Rain´ Er Officielt Udgivet

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Traileren til den anden sæson af The Rain er officielt landet. I starten af april fik vi den første lille teaser for anden sæson, og nu får vi altså et større indblik i, hvad vi kan vente os af anden sæson af den danske Netflix-serie.

Sæsonen starter, hvor den sluttede. Simone, der er spillet af Alba August, er tilbage i den berygtede karantænezone. Rasmus, der er spillet af Lucas Tønnesen, er blevet inficeret af den yderst smitsomme virus. Martin, der er spillet af Mikkel Følsgaard, er hårdt såret. Alt i alt, er gruppen i en sørgelig forfatning, og desværre får de ikke videre lang tid til at komme sig.

Apollon ånder dem i nakken, fordi de vil tilfangetage den smittede Rasmus. Et sandt kapløb mod uret bliver påbegyndt, fordi et hold af forskere arbejder på at finde en kur til smutten fra deres tilholdssted i den skjulte base.

Hvis kuren bliver fundet og smitten uskadeliggjort, vil Rasmus og resten af gruppen blive uinteressant for Apollon, hvis plan man endnu ikke kender til.

Serien har premiere d 17. maj, og du kan allerede nu får en forsmag på serien, ved at se traileren, som du kan finde ved at klikke her