videoclub.dk

Toy Story 4 Bliver En Følelsesladet Affære

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Ifølge stemmen bag Buzz Lightyear bliver Toy Story 4 en film, der kommer til at appellere til følelserne og fugte øjnene. Filmen har premiere i danske biografer den 29. august 2019.

Toy Story 1, 2 og 3 er nogle af de mest populære Disney Pixar-film nogensinde, hvilket cementeres af, at både 1'eren og 3'eren er at finde på IMDb's top 250 over bedste film nogensinde.

3'eren kom i 2010, og siden da har fans af serien med længsel ventet på næste kapitel, og det nærmer sig. Den 29. august 2019 får 4'eren premiere i Danmark, og hvis man er en af dem, der skal i biografen for at se filmen, er det nok en god idé at medbringe lommetørklæder.

Ifølge Tim Allen, der lægger stemme til Buzz Lightyear på originalsproget, bliver fjerde film i serien nemlig en film, der spiller på de tunge følelsesmæssige tangenter.

Dermed lægger den sig i forlængelse af 3'eren, der også fremprovokerede mange tårer i biografsalene verdenen over.

Blev yderst påvirket under indspilningerne

Tim Allen fortalte for nyligt i et interview, at han undervejs i indspilninger blev så følelsesmæssigt påvirket, at han havde meget svært ved at komme igennem en scene.

Ydermere fortalte han, at han synes, at fjerde film byder på en fantastisk historie, som ikke blot er følelsesladet, men også ekstremt sjov.

Toy Story-serien har mange fans verdenen over

Toy Story-universet er uden tvivl et af de mest populære universer, som Disney har skabt. Over hele verdenen er der mange fans af serien. Dette kommer blandt andet til udtryk på Facebook, hvor den officielle Toy Story-side har over 31 millioner likes.

Den officielle side for karakteren Woody har i skrivende stund over 7,5 likes.Bedste familie- og børnefilm nogensinde?

Både Toy Story 1, 2 og 3 er på listen over de bedste familie- og børnefilm nogensinde - vil 4'eren også være at finde på listen?

Ovenstående artikel er sponsoreret af det filmelskende firma Moodings, der sælger designermøbler fra nogle af de hotteste producenter, blandt andet House Doctor.