videoclub.dk

Tom Cruise

Billede: DWilliams
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Justin Bieber skrev d. 10 juni på sin twitter account, at han vil udfordre selveste Tom Cruise til en kamp i det ottekantede bur, The Octagon. Her menes der til en MMA-kamp, Mixed Martial Arts. Den gav os lige lyst til at skrive en artikel om den 56-årige stjerne skuespiller, som bliver udfordret af den 25-årige canadiske sanger.

Tom Cruise

Hvor høj er Tom Cruise? Tom Cruise er 5,7 fod høj, som svarer til 1,7 m. Han er på ingen måde kendt for at være høj, men derimod sine overdrevne actionfilm, hvor han laver vilde stunts i måske lidt for høje sko. Det ville være noget af et syn, at se den 56-årige skuespiller kæmpe en kamp uden for det store lærred i Hollywood.

Der er nok ikke nogen stor chance for, at denne kamp mellem Justin Bieber og Tom Cruise bliver til noget, men det kunne være meget sjovt at se. Hvis den ikke gør, kan man heldigvis opleve Tom Cruise i en række gode film. Vi har prøvet at samle mange af de film, som den oscar-nominerede skuespiller har medvirket i, men vi kan ikke love, at der har været en svipser eller to imellem, for han har lavet utrolig mange film.

Tom Cruise film

Tom Cruise har været aktiv som skuespiller siden 1981, og det ser ikke ud til, at han begynder at sænke farten på sin karriere. Selvom der udkom endnu en Mission Impossible film: Fallout i 2018, har han allerede sagt ja til yderligere to Mission Impossible film som Ethan Hunt, hvor de er sat til at udkomme i 2021 og 2022.

Et virkelig imponerende CV, som Tom Cruise har lavet. Mange af de gode gamle film holder stadig den dag i dag, hvor der virkelig er nogle klassikere i mellem på denne lange liste. Det kan godt være, at han ikke er så høj, men mon ikke han kan byde Bieber kamp til stregen i en MMA kamp?

Tak for støtten

Tak til Illums Bolighus for støtten til dette indlæg. Find et gigantisk udvalg af møbler designet af velkendte designere som Arne Jacobsen, Wegner, Mogens Koch og mange flere i Illums Bolighus.