videoclub.dk

Star Wars Nyheder: Det Skal Du Vide

Billede: jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Den sidste episode af den nye Star Wars triologi udkommer til december 2019. Vi har samlet info om alle Star Wars film, hvilken rækkefølge de kan ses i, samt udgivelsen af episode IX.

Hvor mange Star Wars film er der? Der er indtil videre lavet i alt otte Star Wars film, hvor den niende kommer til december. Derudover er der lavet to spinoff film til Star Wars sagaen, som hedder: Solo: A Star Wars Story, og Rogue One: A Star Wars Story. Der forventes at komme flere spinoffs samt triologier.

Hvilken rækkefølge skal man se Star Wars i?

Hvilken rækkefølge skal Star Wars ses? Der er i alt ni Star Wars film, hvor episode 4 blevet udgivet som den første tilbage i 1977. Episode 1 blev dog først udgivet i 1999, så hvis man har fulgt Star Wars fra begyndelsen kunne man ikke se episoderne i kronologisk rækkefølge.

Det er derfor op til dig selv, om du vil se Star Wars i kronologisk rækkefølge eller efter udgivelsesdato.

- Udgivelsen er delt op i denne rækkefølge: 4-5-6-1-2-3-7-8-9

Kronologisk rækkefølge af Star Wars filmene:

#Star Wars Episode I: Den usynlige fjende - 1999

#Star Wars Episode II: Klonernes angreb - 2002

#Star Wars Episode III: Sith-fyrsternes hævn - 2005

#Star Wars Episode IV: Et nyt håb - 1977

#Star Wars Episode V: Imperiet slår igen - 1980

#Star Wars Episode VI: Jediridderen vender tilbage - 1983

#Star Wars Episode VII: The Force Awakens - 2015

#Star Wars Episode VIII: The Last Jedi - 2017

#Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker

The Rise of Skywalker

Efter Disney har købt rettighederne er der kommet nyt liv til Star Wars, som ellers havde haft en stor modgang, da de nyeste fra manuskriptforfatteren George Lucas i var den samme succes som de gamle episoder.

- Star Wars Episode 9 udkommer d. 18 december 2019

Hvis du ikke har fået set alle Star Wars film endnu, har du her listen på, hvad du skal lave indtil december. Så selvom sommervarmen lige nu er kommet frem, så skal der nok komme nogle regnfyldte dage i Danmark, hvor du med fordel kan begynde at se alle de foregående 8 episoder af Star Wars.

Vi vil lige sende en anbefaling afsted til de to spin-off film til Star Wars, som også er ganske glimrende. I den første af dem Rogue One, kan du blandt opleve Mads Mikkelsen, hvor hans rolle i filmen, har en stor betydning for, hvordan historien i filmen har udviklet sig. Mads Mikkelsen er i øvrigt også som lejemorder i Netflix-film.

Tak til avXperten

Der skal afslutningsvis lyde et stort tak til avXperten, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. Hos avXperten kan du finde en masse elektroniske komponenter, og blandt udstyr til at opdatere dit antennemateriel. Derudover kan du finde et stort udvalg af vægbeslag, hvis du skal have din fladskærm op at hænge, når du skal se eller gense alle Star Wars filmene.

Til slut vil vi hurtigt takke avXperten for have støttet muligheden for at udarbejde, sidens tekst. avXperten forhandler blandt andet loftventilator. Derfor er sidens tekst ikke upartisk.