videoclub.dk

Flere Anmeldere Kalder Ny Animeret Spiderman-film For Den Bedste Film Om Superhelten Nogensinde

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

For nyligt havde Spiderman: Into the Spider-Verse premiere i Danmark, og der var opbygget store forventninger til filmen. Denne havde nemlig modtaget voldsomt flotte anmeldelser i de lande, hvor den allerede havde haft premiere. Heldigvis virker det til, at filmen formår at indfri de høje forventninger i Danmark.

Spiderman: Into the Spider-Verse er blevet anmeldt af adskillige medier i USA, og stemningen er stort set positiv over hele linjen. Faktisk er stemningen ikke blot positiv, men himmelstormende begejstret.

Flere anmeldere tøver ikke med at kalde filmen for den bedste film nogensinde om Spiderman, og det har naturligvis højnet forventningerne blandt danske biografgængere.

Hvad skriver de amerikanske medier?

Herunder følger et uddrag af en række af de amerikanske mediers anmeldelser.

Uddragene er frit oversat.

"Det geniale ved Sonys Spiderman-film er, at filmen på en og samme tid formår at genstarte og udvide alt, hvad der er kommet før, samtidig med at filmen skaber en inkluderende verden, hvor stor set alle kan være superhelte." (Variety)
"Dårligt nyt til alle der er trætte af superhelte-film! Spider-Man:Into the Spider-Verse genopfinder genren, så den gør indtryk hos et forskelligartet og moderne publikum." (Indiewire)
"Filmen fanger tegneserieuniversers vidtstrakte sammenkobling på en måde, som ingen andre film før har gjort det." (The Wrap)

Forventninger bliver tilsyneladende indfriet

For få dage siden fik filmen så premiere i Danmark, og meget tyder på, at danskerne er mindst lige så begejstrede som amerikanerne.

Filmen scorer henholdsvis 4 og 5 stjerner fra langt de fleste dagblade, og i skrivende stund ligger filmen med en brugerscore på 5,3 ud af 6 på Kino.

Også danskerne roser filmens evne til at ramme ånden fra tegneserierne. Derudover beskrives filmen som værende meget intens og sjov.

Skal du se den?

Tak til Net2kompagniet

Vi har til dette indlæg fået assistance af filmelskerne fra Net2kompagniet, der sælger billige vinduer.

Vi takker mange gange for hjælpen med indlægget og håber, at vi vi har vækket din lyst til en biograftur!