videoclub.dk

Skuespiller Var Millimeter Fra At Sige Nej Til Voldemort-rolle

Billede: jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Hvis du er fan af Harry Potter trilogien, er du formentlig også fan af skuespilleren Ralph Fienne, der spiller den famøse Lord Voldemort i filmene. Men vidste du, at skuespilleren faktisk var skræmmende tæt på at sige nej til rollen?

Som bekendt sagde Ralph Fienne ja til rollen som Lord Voldemort, og ikke nej, men dette har vi faktisk kun hans søster at takke for. Det var nemlig hende, der endte med at overbevise skuespilleren om, at han skulle takke ja til rollen.

Ralph Fienne var altså uhyggeligt tæt på at afslå rollen som mørkets hersker, hvilket skyldes en lidt speciel årsag, som han selv forklarer herunder:

“Sandheden er, at jeg simpelthen vidste meget lidt om både filmene og bøgerne. Umiddelbart tænkte jeg bare, at det nok ikke var noget for mig. Det var min søster og hendes tre børn, der overtalte mig til, at takke ja til rollen”

Sådan siger Ralph Fienne i talkshowet “The Jonathan Ross Show”, hvor han var gæst i denne weekend.

Ifølge skuespilleren skulle søsteren angiveligt have sagt noget i retning af “Hvad snakker du om, selvfølgelig skal du tage rollen!”. Disse ord fik skuespilleren til at ombestemme sig, hvilket vi er mange fans, der er meget glade for.

Ralph Fienne spiller Lord Voldemort i fire ud af de otte Harry Potter film. Hans debut skete tilbage i 2005, hvor filmen Harry Potter - Flammernes pokal havde premiere.