videoclub.dk

Sæson 3 Af Bedrag Tegner - Ifølge Anmelderne - Til At Blive Den Bedste Hidtil

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Til trods for lunkne anmeldelser og meget kritik har DR holdt fast i deres serie Bedrag. I søndags fik tredje sæson premiere, og anmelderne har været mere begejstrede, end de plejer at være, når en ny sæson af Bedrag skydes i gang.

DR har givet os nogle af de største TV-dramaer nogensinde. DR har fascineret og fastholdt flere danskere foran skærmene, end nogen anden kanal har formået.

I 1985 opnåede et afsnit af Matador hele 3.641.000 seer. Tiden var selvfølgelig også en anden dengang. Dengang havde DR monopol på at sende TV i Danmark, hvorfor konkurrencen var minimal.

Men selv efter andre danske kanalers indtog på TV-markedet, har DR’s serier opnået imponerende høje seertal, for eksempel i 2004, hvor hele 2.717.000 så afsnit 10 af Krøniken.

DR er verdenskendte for deres dramaafdeling, og de har produceret serier, der er blevet solgt til adskillige andre lande, og som virkelig har sat Danmark på verdenskortet. Dette gælder blandt andet for serierne Borgen, Forbrydelsen og Broen.

Det er DR, der har givet os helte og antihelte som Sarah Lund, Mads Skjern, Kaj Holger, Fischer og Bimse.

Bimse?! Helt!? Antihelt?! Hvad taler du om? Det mener du ikke, vel?

Nej, det gør jeg faktisk ikke, for Bimse var desværre en smule ligegyldig og latterlig. I blandt DR’s mange pletskud har der desværre været enkelte forbier, blandt andet Bedrag, der gav os Bimse, og som indtil nu har haft et narrativ, der har været præget af for mange løse ender.

Trods vaklen, hvad angår dramaturgi og skuespillerpræstationer, har DR stædigt holdt fast i serien, hvis tredje sæson fik premiere i søndags, og noget tyder på, at DR ikke har dummet sig ved at lade Bedrag-universet leve så længe. Anmelderne er nemlig overvejende positive.

De fleste anmeldere giver 4 stjerner

Når DR lancerer en ny søndagssatsning, står der altid en masse anmeldere klar, og hvis DR skuffer, falder hammeren tungt. Det har Bedrag førhen mærket, men noget tyder dog, at sæson 3 overgår de foregående sæsoners kvalitet.

Bo Tao Michaëlis giver serien 4 stjerner i Ekko. Han synes, at de to første afsnit lover umådeligt godt og roser serien for konstant at stige i spænding.

Soundvenue kvitterer også med 4 stjerner og mener, at sæsonen tegner til at blive den bedste nogensinde.

Evigt sure EB mener, ligesom Soundvenue, at sæson 3 tegner til at blive den bedste sæson nogensinde. Også de giver 4 stjerner og roser spændingselementet i serien.

Sæson 3 er kun lige skudt i gang, så hvorvidt denne kan holde niveau må tiden vise. Hos Videoclub.dk krydser vi fingre, for det er nu engang sjovest at se kvalitetstv.

Tak til CBDsalve.dk

Her til sidst vil vi godt takke CBDsalve.dk for deres bidrag til denne artikel. Det er yderst værdsat!