videoclub.dk

Ryan Reynolds Som Pikachu I Ny Pokémon Film!

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Hvornår udkommer pokemon filmen? Pokémon Detective Pikachu udkommer d. 11. Maj 2019 internationalt. Det forventes at blive en utrolig populær film blandt biografgængere. Pokémon og Ryan Reynolds har begge en stor fanbase, som kan sælge mange biletter til den nye film.

Se traileren

Pokémon verdenen kommer endelig til live!

For første gang nogensinde ser vi en Pokémon film, der ikke er tegnet eller animeret. En såkaldt live-action film baseret på det ikoniske kæmpebrand Pokémon, og selvfølgelig med Pikachu i hovedrollen.

Historien handler om detektiven Harry Goodmans forsvinden, der sætter den 21-årige søn, Tim, igang med at finde ud af, hvad der er sket.

Undervejs møder Tim denne her Pikachu, og skaber straks et bånd da det viser sig, at Tim er den eneste, som kan forstå, hvad Pikachu siger.

I en normalt menneskes øre, er Pikachu en kommunikation en række uforståelige ord, der alle lyder som "pika pika". Præcis som vi kender det fra 90'ernes tegnefilm. 

Samtidig ligger Ryan Reynolds stemme til pikachu, hvilket helt sikkert betyder, at filmen bliver sprængfyldt med humor.

Fans over hele kloden har allerede proklameret deres begejstring over dette længe ventede nye kapital i Pokémon universet. Ligeledes har den utroligt populære applikation, Pokémon Go, medvirket til at også det yngre publikum har kendskab til universet. 

Hos VideoClub ser vi utroligt meget frem til premieren, hvor vi i samme ombæring finder ud af om filmen formår at leve op til de forventninger, der medfølger så snart titlen indebærer Pokémon.

Hvis du endnu er usikker på om filmen er biografbilletten værd, kan du få et smugkig i den ovenstående trailer.

God fornøjelse!