videoclub.dk

Kongen Vender ‘måske’ Tilbage: Ringenes Herre Som Tv-serie

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Efter en kamp imellem to giganter, har Amazon Studios vundet over Netflix i en kæmpe handel om rettighederne til Ringenes Herre universet. 45 år efter sin død, kunne J.R.R Tolkien, forfatteren bag Ringenes Herre triologien, have scoret årets største Hollywood-deal i 2017.

Amazon holder kortene tæt til kroppen

I 2017 kæmpede Amazon mod Netflix om rettighederne til J.R.R Tolkiens fantasy univers, som angiveligt skulle blive den dyreste tv-serie nogensinde. Rettighederne skulle ifølge hollywood reporter have kostet omkring 250 millioner dollars, svarende til mere end 1,6 milliarder danske kroner.

Siden kampen om rettighederne, har der ikke været mange nyheder om, hvad serien skulle blive til, men nu ser det ud til, at sløret langsomt bliver løftet.

Er du også fan af det eventyrlige univers? Så må du desværre vente lidt endnu. Produktionen af den nye “Ringenes Herre” serie, ser ikke ud til at starte før 2020, og forventes ikke at udkomme før 2021.

Amazon har langsomt sat gang i projektet, men holder stadig kortene tæt til kroppen. Der har været mange spekulationer om, at serien skulle omhandle en ung Aragorn.

Aragorn er en af hovedpersonerne i Ringenes Herre, hvor han ender som Kongen, men vil han vende tilbage på skærmen, og i så fald, ville han igen blive spillet af danske Viggo Mortensen?

Højst sandsynligt ikke. Gisningerne om, at serien skulle handle om Aragorn er blevet manet til jorden, efter Amazon er begyndt at udgive “teaser” kort af universet, som illustrerer områder, som er før Aragorns tid. Derfor lyder de seneste rygter, at historien kommer til at udspille sig mange år inden kampen om Midgård og Ringen finder sted.

Derfor ser det hverken ud til, at vi får den danske skuespiller eller karakteren Aragorn at se i den nye serie, men man skal ikke udelukke noget endnu.

Under et interview med BBC blev Ian McKellen, som har spillet troldmanden Gandalf spurgt, om han bliver irriteret, hvis der kommer en ny, som skal overtage rollen som Gandalf.

Ian McKellen, der nærmer sig de 80 år svarede dertil: “Hvad mener du med en ny Gandalf? Gandalf er mere end 7000 år gammel, så jeg er ikke for gammel.”

Han bekræftede dog, at han endnu ikke var blevet spurgt angående rollen.

Vender tilbage til New Zealand - Hvad med Peter Jackson?

De smukke optagelser af de tre Ringenes Herre film satte for alvor New Zealand på verdenskortet. Amazon ser ud til at vende tilbage til det samme fundament som Peter Jackson, instruktøren fra filmene, valgte at benytte sig af.

Den succesfulde filminstruktør som i alt vandt 17 oscars til de tre film, hvoraf de 11 af dem var til den sidste ‘Kongen vender tilbage’ har bekræftet, at han ikke er en del af Amazons planer om den nye tv-serie.

Peter Jackson som aldrig oplevede at se Ringenes Herre filmene på sammen måde som den normale seer, har dog udtalt, at han glæder sig til at se andre tage Tolkien-universet til sig, og se hvad det bliver til, og se det som seer i stedet for som instruktør.

Det ser ud til, at informationen vedrørende den nye tv-serie er meget begrænsede, og vi bliver desværre nødt til at vente tålmodigt på den nye serie, ligesom man skulle vente på andre store film som Star Wars i mange år, eller mega-hit serien Game Of Thrones.

Lige pludselig er de der bare, og hvis man ikke kan vente med at se overnaturlige og gennemførte eventyruniverser, har sidste sæson af Game Of Thrones premiere i næste måned, d. 14 april 2019.

Indtil da, kan man følge de seneste nyheder om Ringenes Herre serien på twitter, hvor man eventuelt kan følge: The Lord of the Rings on Prime, som er tweeter om de seneste nyheder om serien, hvor de blandt andet ligger kort op af universet.

Tak til avXperten

Tak til avXperten, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. AvXperten er en af Danmarks største forhandlere af AV-udstyr, hvor man blandt andet kan finde antenneforstærkere for at få et optimalt tv-signal.