videoclub.dk

Rækkefølgen På Harry Potter Filmene

Billede: Canva
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Harry Potter universet er et af vor tids mest populære universer, der har betaget og berørt millioner af mennesker verden over. Harry Potter er i den aller øverste liga, når det kommer til fantasy universer, hvor Harry, Hogwarts og resten af verden om nogen som minimum er på niveau med både Star Wars, Star Trak, Ringenes Herre, Marvel osv.

Mange har Harry Potter som deres absolut yndlings serie, der agerer bedste ven i aller stunder. Selv kender vi her til redaktionen værdien i at have et univers som Harry Potter, som man uden problemer kan fordybe sig i, og lade sig fortrylle af, i flere dage i træk.

Harry Potter universet er ikke kun enormt velskrevet og fyldt med kvalitet, der er også rigtig meget af det. Nærmere bestemt findes der intet mindre end 10 film inden for universet, hvoraf 8 af dem foregår rundt om Harry Potter, Hermione og Ron, imens de resterende to handler om troldmanden Newt Scamanders eventyr i samme univers, bare en række år tidligere end Harry Potter.

I og med, at der er så mange film, som der nu engang er, så kan det være en smule svært at huske på, hvor man skal begynde og slutte. Derfor har vi lavet denne liste over filmene inden for Harry Potter universet. Rækkefølgen er lavet således, at du ser universets hændelser kronologisk.

Harry Potter filmene i Rækkefølge:

Fantastiske Skabninger og Hvor De Findes (2016)

Fantastiske Skabninger 2: Grindelwalds Forbrydelser (2018)

Harry Potter og De Vises Sten (2001)

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer (2002)

Harry Potter og Fangen Fra Azkaban (2004)

Harry Potter og Flammernes Pokal (2005)

Harry Potter og Fønixordenen (2007)

Harry Potter og Halvblodsprinsen (2009)

Harry Potter og Dødsregalierne - Del 1 (2010)

Harry Potter og Dødsregalierne - Del 2 (2011)

Er du vild med film med magi og børn i hovedrollen? Så tjek ny fantasyserie på HBO: His Dark Materials.

Tak til ProRengøring
Tak til ProRengøring for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. ProRengøring er et af landets førende leverandørere af rengøring.