videoclub.dk

Populær “Badehotellet” Stjerne I Massiv Forvandling Til Ny TV2 Rolle

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Den populære skuespiller Lars Ranthe, der blandt andet er kendt for den populære tv-serie “Badehotellet”, har op til sin rolle som rockerboss gennemgået en massiv forvandling, der har resulteret i et vægttab på 10 kilo og en massiv muskelforøgelse.

Udover den karakteristiske og velkendte stemme, er der meget langt fra grosser Madsen til rockerbossen Tom fra tv-serierne Badehotellet og Kriger. Ikke desto mindre, er begge karakterer spillet af den kendte og folkekære skuespiller, Lars Ranthe.

At gå fra at være en rig forretningsmand i starten af 1930’erne, der som et resultat af en luksuriøs og dekadent livsstil har tilegnet sig et par kilo for meget, til at være en utroligt velskåret rockerboss kræver ikke så lidt arbejde.

Dette er præcis hvad Lars Ranthe har gjort for at blive klar til sin nye rolle i TV2’s nye miniserie, Kriger. Hvad Lars Ranthe ikke har i naturlig statur og højde, hvor han måler beskedne 1,65 meter, har han kompenseret for med tatoveringer og en krop der står snor-lige.

Skuespilleren udtaler selv, at han har brugt cirka 5 måneder på at blive klar til rollen, hvor sund kost, masser af løbeture og daglige træning-sessions, hvor han primært har brugt sin egen kropsvægt til at træne med, har fyldt en stor del af hverdagen.

Lars Ranthe udtaler selv, at han ikke er til fitnesscentre og personlige trænere, derfor tog han udgangspunkt i træningsformen calisthenics, hvor man bruger sin krop om sin omverden til at træne, hvilket betyder, at man praktisk talt kan træne hvor man vil og når man vil frem for at bruge vægte.

Se Lars Ranthes vilde forandring herunder:

Lars Ranthe som grosser Madsen i Badehotellet:

Kredit: Mike Kollöffel/TV 2

Lars Ranthe som rockerbossen Tom i Kriger:


Kredit: Karoline Lieberkind/TV2