videoclub.dk

Og Vinderne Af årets Golden Globe Er...

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Natten til den 7. januar blev dette års Golden Globe afholdt. Dermed fik vi i den grad skudt årets prisuddelingsfester i gang. Vi giver dig her overblikket over vinderne af Golden Globe 2019.

Natten til den 7. januar blev dette års Golden Globe afholdt. En yderst prestigefuld pris, der anses som lillebroren til Oscar-uddelingen.

Oscar-uddelingen finder sted om 1,5 måneds tid, og det er ikke atypisk, at en del af Golden Globe-vinderne også løber med Oscar-statuetter. Hvorvidt dette også bliver tilfældet i år, vil tiden vise.  

Film om Queen vandt hovedprisen

Den mest prestigefulde pris til Golden Globe er i langt de flestes øjne prisen for årets bedste film. I år gik denne til ‘Bohemian Rhapsody’, der handler om Queens og deres farverige forsanger Freddie Mercurys vej til berømmelse.

Det gik generelt ganske fint for denne film. Rami Malek, der spiller Freddie Mercury, i filmen løb nemlig med titlen som årets bedste skuespiller.

Glenn Close blev årets bedste skuespillerinde

Det var ikke blot ‘close’ for Glenn Close. Hun vandt nemlig prisen som årets bedste skuespillerinde for sin rolle i The Wife.

Det var Closes tredje Golden Globe. Førhen har hun vundet statuetterne for sine roller i henholdsvis The Lion in Winter og Damages.

Det var dog første gang, at hun fik prisen for bedste skuespiller i en spillefilm.

Overblik over samtlige vindere

Herunder følger en oversigt over samtlige vindere af Golden Globe-statuetter i 2019.

Film-priser:

TV-priser:

Tak til Curvii.dk

Her til sidst vil vi godt takke Curvii.dk for deres hjælp i forbindelse med tilblivelsen af denne artikel.

Kender du ikke Curvii.dk, kan vi fortælle, at der er tale om en webshop, der sælger tøj til store kvinder. De har mange fede mærker i shoppen, blandt andet Zizzi, Qneel og Zhenzi.