videoclub.dk

Nikolaj Coster-Waldau Var Millimeter Fra At Smugle Hash-varer Til Europa.

Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Skuespillerne bag serien Game Of Thrones er for tiden overordentligt flittige til at give et hav af interviews. De meget strikse regler om, hvad de må tale om, og hvad de ikke må tale om, tvinger dem dog til at komme omkring emner, der ligger langt fra Westeros.

Dette oplevede Nikolaj Coster-Waldau på egen krop, da han besøgte den populære vært James Gordon. Her forklarede han blandt andet, at serien var tæt på at stoppe allerede inden afsnit to.

Skuespillerne fra den første sæson skulle for nyligt mødes til at se pilotafsnittet sammen. Det stod klar for alle, at der er milevidt fra niveauet i pilotafsnittet til det nuværende niveau.

Coster-Waldau kalder pilotafsnittet for “utroligt dårligt”, men siger samtidig, at det var fantastisk at se.

Det var efter sigende kun direktøren for HBO, Richard Plepler, der kunne se potentiale i afsnittet. Pilotafsnittet blev først sendt efter, at stort set alt var blevet lavet om og genindspillet.

Den populære dansker kom også ind på en sjov historie om det travle liv som berømt skuespiller, hvor man er nødsaget til at kunne sove på lange flyveture.

Dette problem løste danskeren ved hjælp af Californiens liberale hashlovgivning, hvor det blandt andet er tilladt at spise hash-vingummier. Netop en pose af disse havde han altså med på et fly mod Europa, hvor de som bekendt ikke er lovlige.

Dette resulterede altså i, at skuespilleren var nødt til at afskaffe vingummierne. Mon ikke, at han gjorde dette ved at tage forskud på fredags-slikket?