videoclub.dk

Mere End 1 Million Vrede ‘Game Of Thrones’-fans Kræver Remake Af Sæson 8

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Denne artikel indeholder ingen spoilere for det sidste afsnit af Game of Thrones.

I afsnittet “The Bells” delte dragemoderen og nu massemorderen Daenerys Targaryen i den grad GoT-fans op i to lejre, da hun valgte at riste både King’s Landing og dens uskyldige borger. Den blonde dronning ER The Mad Queen, og de uskyldige undersåtter, som hun siden første sæson har svoret at befri fra tyranni, har hun helt og aldeles ofret.

Det har fået over 1 million (i skrivende stund lige i underkanten af 1,2 millioner) vrede og nu forhenværende “Game of Thrones”-fans til at underskrive en online underskriftindsamling, som kræver, at sæson 8 bliver genindspillet med “kompetente forfattere” til at skrive manuskriptet.

Der kommer stadig nye underskrifter ind nærmest hvert sekund, så det kan blive til rigtig mange, som tilkendegiver, at: ”David Benioff og D.B. Weiss har vist sig at være skrækkeligt inkompetente forfattere, når de ikke har noget kildemateriale (som bøgerne) at falde tilbage på” (oversat fra engelsk til dansk).

Underskriftindsamlingen har dog ikke noget bud på, hvem der skal finansiere en ny sæson 8, men det bliver helt sikkert ikke HBO. Den eksisterende sæson 8 har nemlig kostet svimlende 90 millioner dollars (og tydeligvis også en del fans).

Også her på redaktionen fik “The Bells” en blandet modtagelse.

Nogle mente, at afsnittet var for ensidigt og langede ud efter det faktum, at Drogon ud af det blå var blevet usårlig samt at Daenerys uden videre valgte at flambere de uskyldige indbyggere i King’s Landing.

Andre syntes, at Daenerys’ ugerninger gav god mening, da de er blevet motiveret gennem adskillige sæsoner, men samtidig også, at der i situationen skulle uendeligt lidt til (som i ingenting), før hun tippede over i morderisk blodrus, som gik ud over både soldater, kvinder, børn, fjender og venner.

Vi har her på redaktionen ikke set det sidste afsnit endnu, men det skal blive spændende at følge med i, hvilken indvirkning det får på underskriftindsamlingen.

Tak for støtten

Vi takker Illums Bolighus for at støtte vores side og dette indlæg. Se deres store udvalg af fede Kitchenaid maskiner, møbler og alt andet til din bolig.