videoclub.dk

Kommende Dansk Film Om Terrorangreb I København Har Mange Stjerner På Rollelisten

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Netop nu er Ole Christian Madsen ved at lægge sidste hånd på sin kommende film, der omhandler terrorangrebet på Kulturhuset Krudttønder og Københavns Synagoge i 2015. Rollelisten består af flere af tidens største danskere skuespillere og kommer sandsynligvis til at trække mange danskere i biografen.

Hvis man elsker danske film med de største stjerner på rollelisten, vil man formentligt elske Ole Christian Madens kommende film rigtig, rigtig højt.

På rollelisten til denne film finder man nemlig blandt andet Nikolaj Coster-Waldau, Lars Brygmann, Jakob Oftebro og Sonja Richter, som må siges at være nogle af tidens allerhotteste filmnavne.

På nuværende tidspunkt er der ikke offentliggjort nogen titel for filmen. Dog står det klart, hvad denne kommer til at beskæftige sig med, nemlig terrorangrebet i 2015, som rystede Danmark.

Der er dermed tale om en film, som tager afsæt i virkelige hændelser, og det er ikke første gang, at Ole Christian Madsen laver film, som er inspireret af virkelige begivenheder. I “Flammen og Citronen” samt “Steppeulven” tog han også afsæt i virkelige historiske hændelser.

Hvornår får filmen premiere?

Hvis alt går efter planen, kan danskerne opleve Ole Christian Madsens kommende film i slutningen af indeværende år.

Hvis folk ikke kan vente helt så lang tid på at opleve Nikolaj Coster-Waldau i noget aktuelt, kan han om en uge opleves i den afsluttende sæson af “Game of Thrones”. Det er noget, som vi glæder os ganske meget til her hos Videoclub.dk.