videoclub.dk

Klovns Regelbog: De 18 Sjoveste Regler Og Råd Fra Klovn Inklusiv Citater

Udgivet d. 26.02.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Casper Christensen og Frank Hvam har fyldt Klovnuniverset med morsomme guldkorn. Mange af disse er i form af regler og råd om alt mellem himmel og jord - f.eks. om hvor længe man skal vente med at gå på toilettet, når man er hjemme hos nogen, eller hvor mange der skal have lukkede øjne, før et gruppefoto skal tages om.

Herunder følger de 18 sjoveste regler og råd fra Klovn.

#1 Analsex skal være i starten af forholdet

Da Frank fortæller Casper, at han har lovet Mia at prøve analsex, protesterer Casper, da det er alt for sent i Frank og Mias forhold.

Citat: ”Det er noget af det første… Hvis du vil lave dén, så er det noget af det første. Hvis du møder en ung pige, som du aldrig har set skide, kan du selvfølgelig tage turen. Men din kæreste – du ved, du går i skoven, hun slår en skid, og når du kommer hjem, hvor hun går på lokum, og der stinker ad helvedes til… Så er der ikke noget i dét. Jeg tror ikke, du gider mere end tre gange”

Hvilket afsnit: Mere ost, Christian Braad Thomsen? (sæson 5, afsnit 2)

#2 Du skal altid lyve i mørke

Casper råder Frank til aldrig at lyve, når det er lyst. Vent i stedet til det bliver mørkt.

Citat: ”Tricket er, at du bare lyver i mørke. Du skal bare sørge for ikke at komme til at sige en løgn, når det er lyst. Hvis Iben spørger mig om et eller andet, venter jeg med at svare, til det er bælgragende mørkt. Så kan jeg stå i skyggen eller i mørke og sige “nej, jeg ved ikke, hvem hun er””

Hvilket afsnit: Sivsko og ægget (sæson 6, afsnit 3)

#3 White House Potential

Casper forklarer Frank, hvad det vil sige at have “White House Potential”.

Citat: ”Jeg har White House Potential, det betyder at 95 % af alle beslutninger jeg træffer, er de rigtige. Og så kan du altså dertil gange det med karisma’”

Hvilket afsnit: White House Potential (sæson 5, afsnit 3)

#4 B.S.-skalaen

B.S.-skalaen er en “almindelig kendt”, numerisk skala, der går fra 1-11, og som betegner hvor farlig en situation er (11 er farligst). Den blev opfundet af B.S. Christiansen.

Citat: ”Har du aldrig hørt om B.S. skalaen, der indeler hvor farlige ting er?”

Hvilket afsnit: B.S. Skalaen (sæson 7, afsnit 10)

#5 Efterlad aldrig folk sammen med nogen, de ikke kender

Denne regel introduceres af Frank, efter Casper har ladt ham alene med Joan Ørting, selvom Casper kun lige har præsenteret de to for hinanden.

Citat: ”Så sidder man med en, man ikke kender. Reglen er, at så bliver man der. Pludselig sad jeg der med Joan Ørting og gloede på hende. Anede ikke, hvad jeg skulle sige.”

Hvilket afsnit: Thors øje (sæson 2, afsnit 4)

#6 Fissetrumf

Man har i alt tre fissetrumfer i livet, hvilket betyder, at man tre gange kan forlade enhver situation, fordi man har mulighed for at få fisse. Reglen optræder første gang, da Frank går fra Casper under et besøg på sygehuset for at have sex med Mia.

Citat: ”Altså Casper, jeg er sgu bange for jeg bliver nødt til at smide en fissetrumf.”

Hvilket afsnit: Fru af og til (sæson 6, afsnit 4)

#7 15-minuttersreglen

Der skal minimum gå minimum 15 minutter, før man går på toilettet, når man er hjemme på besøg hos nogen, hvilket Frank erfarer hjemme hos Bille August.

Citat: ”Man kan ikke skide hos nogen, man er på besøg hos, med det samme. Man skal være der i minimum 15 minutter. Man kommer lige ind og konverserer lidt og ”ih, hvor er her pænt”, og så efter 15 minutter kan man lige liste ud.”

Hvilket afsnit: Tak for svaneæg (sæson 5, afsnit 4)

#8 Vaskemærke-tricket

Ser man nogens vaskemærke stikke ud, så hjælper man da til og retter det for dem. Især hvis det er et par unge, skønne kvinder på vej på ferie.

Citat: ”Undskyld, hvis jeg forskrækkede dig. Det var, fordi du havde et vaskemærke, der stak op. … Skal vi ikke lige tage et glas?”

Hvilket afsnit: Klovn The Final (tredje Klovn-film)

#9 Bøsseslikket

Casper fortæller Frank, at måden homoseksuelle kommunikerer på, er ved at lave et lille slik i mundvigen. Frank lytter til Casper og kommer selvfølgelig i problemer for det.

Citat: "Undskyld, det er jo ikke fordi Discovery laver udsendelser om bøsseslik vel? Altså jeg samler ting op på min vej, som jeg hører og så sætter jeg det sammen og fortæller dig det. Det skal jeg ikke klandres for”

Hvilket afsnit: Dobbelt dip (sæson 7, afsnit 7)

#10 Tag altid imod slik fra børn

Frank bliver uvenner med Don Ø, fordi han ikke vil spise de havregrynskugler, som Don Øs barnebarn har lavet. Casper spiser havregrynskuglerne og udstår en omgang dårlig mave, mens Frank afvises i døren ved et Speedway-Grand Prix i Parken.

Citat: ”Jeg spiser ikke slik, som børn har lavet – det har jeg aldrig gjort. Man ved ikke, hvordan det er med deres hygiejne. Sådan nogle små barnefingre ryger lige gennem toiletpapiret, og så får de ikke lige vasket fingre, og så står de og laver havregrynskugler”

Hvilket afsnit: Don Ø-affæren (sæson 2, afsnit 3)

#11 Man må ikke gå, lige efter man har fået en dårlig nyhed

Du har måske netop rejst dig for at gå fra et selskab, men så er der én, som kommer med en dårlig nyhed. I dette tilfælde sætter du dig igen og bliver. Frank introduceres for reglen i cykelklubben Mountainlions, da han vil tage afsted lige efter nyheden om Erik Clausens sygdom.

Citat: ”Erik Clausen er røget på hospice. Okay. Nå. Altså, han var med på holdet? Han er på holdet. Man kan aldrig komme af igen. Vi vidste godt, at han var syg. Det er alligevel et chok. Når først man ryger på hospice, så er der ikke meget tilbage. Det er transithallen. Det er dødsruten.… Nå, det var surt. Vi ses!”

Hvilket afsnit: Baked Alaska (sæson 7, afsnit 2)

#12 Bispebjergtricket

Niels Hausgaard fortæller Frank og Casper, hvordan han engang imellem tager ud på Bispebjerg og siger, han har mærket en knude på testiklerne, hvorefter en typisk ung og smuk sygeplejerske mærker efter. Da Frank og Casper tager med ham for at afprøve tricket, går det selvfølgelig galt.

Citat: ”Sæt dig lige ned, Frank. Jeg skal lige fortælle dig noget. Man har fundet et eller andet på Niels’ ene testikel. En ujævnhed af en art.”

Hvilket afsnit: Bispebjergtricket (sæson 7, afsnit 2)

#13 Tre-øje-reglen

På fægteklubbens gruppebillede har Frank flere år i træk haft lukkede øjne og spørger nu fægteklubbens leder, hvor mange der skal have lukkede øjne, før billedet bliver kasseret.

Citat: ”Der har vi jo tre-øje-reglen. Hvis der er mindst tre, der lukker øjnene, så kasserer man billedet.”

Hvilket afsnit: Hør nu efter, Frank (sæson 5, afsnit 7)

#14 Benægt, benægt, benægt

Uanset hvad du beskyldes for, så bare benægt! Ellers lyv.

Citat: ”Benægt, benægt, benægt – og hvis det ikke virker, så lyv, lyv, lyv!”

Hvilket afsnit: Ups (sæson 4, afsnit 10)

#15 Effortgave

Casper giver en effortgave, som er en gave, hvor der skal ydes en særlig indsats, før modtageren kan få gaven, til Lene i form af den specielle Mærsk-blå maling, som skal pryde deres pool.

Citat: ”Jeg vil give hende det, der hedder en effortgave. De vil sige, jeg har gjort noget særligt ud af det, for at hun kan få gaven.”

Hvilket afsnit: Dobbelt dip (sæson 7, afsnit 7)

#16 En dum pige med gode bryster er bedre end en klog pige med dumme bryster.

Casper deler nok en gang ud af sin visdom i forhold til kvinders egenskaber, efter han netop har afsløret, at han engang har haft sex med en mentalt handicappet kvinde.

Citat: ”Altså jeg vil hellere have en en dum pige med gode bryster end en klog med dumme bryster. Det har jeg altid sagt.”

Hvilket afsnit: Bye Bye Bobil (sæson 2, afsnit 2)

#17 Bestil aldrig rosé, når to mænd er ude sammen

Frank bestiller rosé, men Casper får hurtigt fortalt ham, at det næsten per automatik gør dem til et homoseksuelt par.

Citat: ”Hvorfor fanden bestiller du rosé? Har de ikke rosé? Jo selvfølgelig har de rosé, men det er en utroligt fimset drik. Det er sådan noget bøssevand.”

Hvilket afsnit: Roséforbandelsen (sæson 3, afsnit 1)

#18 Gå altid ud fra, at din ven lyver

Caspers måske allervigtigste regel er, at man som ven, altid skal gå ud fra, at ens kammerat lyver, og den løgn bakker man op uanset hvad. På den måde bliver utroskab ikke afsløret så tit.

Citat: ”Jeg var ikke klar over, at det var en løgn. Man går altid ud fra, at ens kammerat lyver. Og så bakker man det op lige meget hvad. Det er nemmere altid at støtte løgnen, og så gå tilbage, end omvendt”

Hvilket afsnit: Irmapigen (sæson 2, afsnit 9)

Vil du gerne se Klovn, men ved ikke helt, hvor du skal starte eller slutte med serien og de forskellige film, der hører til, så kan du orientere dig i vores artikel Sådan skal du se Klovn-universet.

Tak til Wellvita

Denne artikel er lavet med støtte fra Wellvita. Wellvita forhandler blandt andet naturmedicin mod slidgigt, og kosttilskud, der indeholder Ginseng.