videoclub.dk

Journal 64 Er Kommet Fremragende Fra Land

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Journal 64 har fået en fremragende begyndelse, hvad angår billetsalg. Allerede nu har over 200.000 været i biffen og se filmen, der havde premiere i torsdags.

Danmark elsker Jussi Adler Olsens krimifortællinger. Det er efterhånden en gammelkendt sandhed, som atter en gang er blevet bekræftet.

Filmatiseringen af Journal 64 havde premiere i torsdags, og på nuværende tidspunkt har hele 215.052 danskere indløst billet til filmen.

64.699 af alle billetterne blev solgt til snigpremiere, mens de resterende 150.326 har været fordelt fra torsdag til søndag.

Det er ikke første gang, at en filmatisering af en Jussi Adler Olsen-bog trækker mange danskere i biografen. Den forrige film i Afdeling Q-serien, Flaskepost fra P, formåede at sælge 207.699 billetter inklusive snigpremiere-billetter til sin åbning

Zentropa er glade

De mange solgte billetter vækker ikke overraskende glæde hos Zentropa og filmens producer, Louise Vesth.

Produceren fortæller, at folkene bag filmen har lagt stor vægt på at skabe et værk, der skulle kunne ses og nydes af enhver, hvad enten man havde læst bogen eller set de tidligere film.

Hvad handler filmen om?

Filmen handler selvfølgelig om en forbrydelse og opklaringen af denne. En række håndværkere gør et uhyggeligt fund, da de finder tre lig i et hengemt lokale, hvilket sætter Carl Mørck og Assad på sporet af et mystisk kvindehjem og en meget skræmmende læge.

Filmen er intens og mørk, og det er den sidste filmatisering af Jussi Adler Olsens bøger med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i hovedrollerne. Zentropa købte nemlig kun rettighederne til de fire første bøger, og dette er altså filmatiseringen af fjerde bog.

Tak til Uniwatches

Ovenstående artikel er produceret med hjælp fra Uniwatches, der sælger alverdens ure fra verdens førende producenter, heriblandt Skagen og Hugo Boss.