videoclub.dk

John Snow Til GOT Kritikere: “De Kan Rende Mig”

Billede: jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Premieren på den sidste og ottende sæson af Game of Thrones slog rekord på antallet af seere, hvor intet mindre end 17,4 millioner så med alene i USA. I Danmark sad så mange klar, at HBO Nordics streaming-tjeneste simpelthen crashede i adskillige timer.

Forventningerne til den premieren var altså tårnhøje, hvilket naturligvis har gjort, at nogle er blevet efterladt med en skuffet følelse. Kritikken har blandt andet gået på, at det første afsnit angiveligt skulle være både forudsigeligt og forhastet.

Til denne kritik forholder Kit Harrington, som spiller Jon Snow, sig helt klart. Han mener nemlig, at kritikerne glemmer alt det hårde arbejde, der ligger bag serien. I et interview har han udtalt følgende:

“Jeg mener, at lige meget hvad folk tænker om denne sæson, og det er ikke for at lyde ondskabsfuld over for kritikerne, men de kritikere, som bruger 30 minutter på at skrive om premieren og danner deres mening på den baggrund, kan rende mig”

Kit Harington uddyber med følgende:

“Der er blevet lagt utroligt meget arbejde i denne sæson, og alle går ufatteligt meget op i det. Jeg ved, hvor presset vi alle har været, og hvor mange søvnløse nætter der har været op til premieren. Vi går alle op i det med liv og sjæl, vi ved hvor meget det betyder for fansene. Vi vil ikke svigte vores publikum”

Der er allerede blevet snakket en del om den efterhånden berygtede kampscene, der varer næsten en time, som tog hele 55 nætter at filme. En scene, der efter sigende skulle have drænet skuespillerne fuldstændig for kræfter. Derfor er det fuldt forståeligt, at en kritikken føles uretfærdig for skuespillerne og holdet bag serien.

“Egentlig findes der jo ikke større fans, end os selv, og langt hen af vejen gør vi det for os selv. Det er alt, hvad vi kan gøre. Jeg er glad for, at vi er kommet så langt,” siger Kit Harington.

Den populære “King In The North” udtaler selv, at han i sin tid var i tvivl, da han læste manuskriptet tilbage i 2009.

“Jeg tænkte faktisk “Hvad er det her for noget?” Jeg forstod det ikke rigtigt, så jeg læste det igen, hvilket faktisk ikke hjalp, jeg forstod det stadig ikke. Jeg synes ærlig talt det var noget mærkeligt, men det var trods alt HBO, så jeg var klar. Jeg fornemmer, at det er lidt samme følelse, folk sidder med, første gang de ser serien. Når man først lever sig ind verdenen, kan langt de fleste være med på den”

Tak til iBob.dk
Tak til iBob.dk for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos iBob kan du blandt andet købe blækpatroner.