videoclub.dk

Hvad Skal Du Se I Biffen I Påsken?

Billede: jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Påsken plejer at være en god tid for biograferne. Her har folk nemlig tid til at komme forbi og fråde popcorn samt se en god film, men hvad skal du se i påsken? Vi giver dig her overblikket over de fedeste film lige nu.

Hvis du planlægger en tur i biffen i løbet af påsken, så er du nok ikke alene. Rigtig mange vælger nemlig at visitere biografen mindst en gang i løbet af påsken og lade sig underholde af en god fortælling på det store lærred.

Hvis du har lyst til at tage i biffen, men ikke har nogen anelse om, hvad du skal se, er du landet på den helt rette side. Vi giver dig nemlig overblikket over de bedste biograffilm, der kan opleves i påsken.

Er du til film på modersproget?

Hvis du er til film på dansk, går der p.t. to yderst interessante film. Den ene er “Dronningen” med Trine Dyrholm i hovedrollen. Ifølge anmelderne er det den bedste danske film i lang tid.

Den anden, vi vil anbefale, er “Danmarks sønner”, som er en politisk spændingsthriller, der skildrer et splittet Danmark efter et stort terrorangreb.

Hvilke familiefilm går der?

Hvis man er afsted hele familien, skal man helst finde en film, der appellerer bredt. En film, der både kan nydes af de yngste og ældste, og sådanne film går der heldigvis et par stykker af i påsken.

En af de oplagte er genindspilningen af Disneys klassiker “Dumbo”. Denne genindspilning står Tim Burton bag, så du kan nok godt forvente, at det er en smule løjerligt og specielt. Hvis “Dumbo” ikke trækker helt vildt, er en anden mulighed “Asterix og trylledrikkens hemmelighed”.

Trænger du til et godt gys?

Hvis du trænger til at blive godt gammeldags skræmt, kan du give “The Curse of LaLlorana” eller “Pet Semetary” chancen. “Pet Semetary” er en genindspilning af Stephen King-klassiskeren fra 1989, som baserer sig på en af gysermesterens mest uhyggelige bøger.

Er det den romantiske komedie, der trækker?

Hvis det er den romantiske komedie, der trækker, så er mulighederne som følger: “A Star is Born”, “After” og “Gloria Bell”.

Der går også et par superheltefilm

Selvfølgelig går der også et par superheltefilm lige nu. Film i denne genre bliver nemlig spyttet ud i hobetal.

Den mest interessante superheltefilm, der p.t. kan opleves, er i vores optik “Captain Marvel”. Hvis den ikke trækker, er der også “Hell Boy” og “Shazam!”.