videoclub.dk

Hvad Er Filmstriben?

Billede: Pixabay, onkelglocke
Udgivet d. 08.04.2021
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Filmstriben er bibliotekernes digitale filmtilbud til alle, der har en bruger på bibliotekerne rundt omkring i Danmark.

De har et stort udvalg af film til børn, unge og voksne og forsøger så vidt muligt at ramme alle aldre og de mange genre, hvis det er muligt. Det er dog ikke altid muligt, da de ikke har aftaler med alle filmproducenter og filmselskaber. Derfor er deres mål og vision, at de gerne vil have en platform, hvor man finder gode film, men også et sted, hvor man finder film, der ikke er alle andre steder. De ser gerne dem selv som en platform, der er et supplement til de kommercielle tjenester. De vil bestemt ikke være en konkurrent. 

Udvalget af film varierer også mellem smalle film, europæiske film og kvalitetsfilm, hvilket vil sige, at det er film, som giver en god oplevelse, men samtidig også får sat tankerne igang hos den enkelte.

Filmstriben bliver produceret af DBS Digital A/S og bliver også opdateret af dem.

Platformen bliver brugt i stort omfang i folkeskolen, da lærere og elever nemt kan få adgang, da de alle har deres bruger på det loakel bibliotek.

Jeg håber, at ovenstående information har været med til at gøre dig klogere på Filmstriben, og hvorfor den eksisterer.

Du skal vide, at sidens tekst er udviklet for Perlen Odense. Her kan du eksempelvis købe Susannne Friis Bjørner, og meget meget andet. Derfor er sidens tekst markeret.