videoclub.dk

Gode Film Om Tidsrejser

Billede: Jumpstory
Udgivet d. 10.09.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Tidsrejser har altid fascinereret os mennesker. Ideen om, at man kan rejse tilbage i tiden og lave ting om, eller rejse frem i tiden og udnytte sin viden om fortiden til ens fordel.

Det er og bliver dog stadig en umulighed for mennesker. Til gengæld er der lavet en lang række film om netop tidsrejser. Herunder får du en liste over gode film om tidsrejser.

Gode film om tidsrejser - Top 25

En af de mest kendte film om tidsrejser er Groundhog Day fra 1993 med Bill Murray i hovedrollen som vejrmanden, der gennemlever den samme dag om og om igen,

"I'll be back". Behøver vi sige mere, eller har du allerede gættet, hvilken kendt film om tidsrejser vi taler om her? Det er selvfølgelig Terminator-sagaen med Arnold Schwarzeneggers legendariske replik. Men lad os heller ikke glemme filmsagaen med Marty McFLy-karanteren, der rejser frem og tilbage igennem tiden sammen med Dr. Emmett Brown.

Med på listen over gode film om tidsrejser er:

Er du vild med Back to the Future, så kan du altid snuppe 2'eren og 3'eren med, når du nu er i gang. De ligger ofte tilgængelig på diverse streamingtjenester.

Tak til avXperten

Vi takker til sidst avXperten for støtten til dette indlæg. Find et stort udvalg af elektronik samt smart tilbehør som fx en ny gamer stol til dit gamer- eller kontor setup.