videoclub.dk

Game Of Thrones Slår Rekord - Rekordmange Seere Af Ottende Sæsons Første Afsnit

Billede: jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

I mandags fik første afsnit af ottende og sidste sæson af Game of Thrones premiere, og flere end nogensinde så med på premieredagen.

I USA så hele 16,1 millioner mennesker med, da Game of Thrones’ ottende sæson fik premiere. Dette er hele fem millioner flere seere end ved seriens tidligere premiereafsnit.

I Danmark var det også tydeligt, at danskerne med længsel havde ventet på at vende tilbage til Winterfell igen. Dette kom blandt andet til udtryk ved, at streaming-tjenesten HBO Nordic gik ned kort efter klokken 03:00 om natten, da der simpelthen var for meget tryk på serverne.

I løbet af dagen fik HBO Nordic styr på det tekniske, og de danske GoT-fans kunne få stillet deres tørst. Hos HBO Nordic opgiver man ikke specifikke seertal, men de afslører, at sæsonpremieren var den største succes til dato.

Game of Thrones er anderledes end dens konkurrenter

Der er mange forklaringer på, at Game of Thrones har opnået den succes, som serien nu engang har. En af forklaringerne er, at den byder på noget markant anderledes end mange andre nutidige serier.

I Game of Thrones er nostalgien i højsædet. Den byder på flotte animationer, et eventyrligt univers, som samtidig rejser en masse nutidige problemstillinger.

Derudover har serien formået at håndtere et enormt stort persongalleri og gøre langt de fleste sideplots og karakterer spændende og mangefacetterede.

Hvem ender på jerntronen?

Det helt store spørgsmål er, hvem der mon ender på jerntronen og får magten over de syv riger. Inden ottende sæson gik i gang kunne man oddse på netop dette, og favoritten hos Danske Spil var Bran Stark, som gav pengene 3 gange igen. Efter ham kom Jon Snow, som kastede odds 4 af sig.

Efter første afsnit af sæson 8 er disse odds nok nogenlunde de samme. Dette afsnit bød nemlig ikke på nogen skelsættende, plotforandrende begivenheder. Til gengæld blev frøene til en masse interessante konflikter og opgør plantet, og hos Videoclub glæder vi os allerede nu til næste mandag, hvor afsnit to bliver tilgængeligt.

Tak til Danish Skin Care

Ovenstående artikel er produceret i samarbejde med Danish Skin Care, der er eksperter i hudpleje.

Hos Danish Skin Care finder du guides om alt fra bumser og hudorme til talgknopper og rosacea.

Hvis du har interesse i det, kan du læse deres formidable guide om bumser her: https://www.danishskincare.dk/min-hud/bumser-uren-hud/