videoclub.dk

Flere Verdensstjerner Bruger CBD-olie - Se Her Hvilke

Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Flere og flere verdensstjerner er begyndt at benytte CBD-olie. Se her hvilke.

Måske har du allerede hørt om CBD-olie, måske har du ikke. Sæt du ikke har, kan vi fortælle, at der er tale om et smertelindrende middel, som bruges af mange forskellige verdensstjerner. Lidt længere nede i artiklen sætter vi navne på en række af dem, der benytter midlet.

Der er en række kritikere af CBD-olie, der hævder, at produktet kan have psykoaktive effekter, men dette er altså ikke sandt. Sandt er det derimod, at produktet kan lindre smerter meget effektivt, og netop derfor er det på meget kort tid blevet ekstremt populært.

Der har været meget polemik omkring produktet, fordi det indeholder cannabis, og det får jo altid paraderne hos folk op.

Ikke desto mindre er produktet i dag lovligt i Danmark, hvilket tydeligt indikerer, at produktet ikke er farligt, hvis man blot tager det i de anbefalede mængder.

Disse verdensstjerner bruger produktet

Herunder følger en liste med nogle af de allerstørste stjerner, som ikke lægger skjul på, at de bruger produktet.

Whoopi Goldberg: Den folkekære skuespiller og komiker Whoopi Goldberg lægger ikke skjul på, at hun bruger CBD-olie, og at det har hjulpet hende.

I længere tid har Whoopi været væk fra den store scene, og det skyldes ganske enkelt smerter. Hun er dog ved at være ovenpå igen, og hun sender i den forbindelse en stor, varm tak til CBD-olie-produkter.

Faktisk har hun været så positivt overrasket over effekterne af CBD-olie, at hun planlægger at lancere sit eget produkt.

Nate Diaz: Tidligere UFC-mester, der til en pressekonference bekendtgjorde, at han forbrugte CBD-olie.

Da han er UFC-fighter, har han naturligvis ofte ømme muskler, hvorfor behovet for et smertelindrende middel er stort.

Han fortæller, at CBD-olien har hjulpet ham meget, og at han har ikke oplevet nogen bivirkninger.

Morgan Freeman: Gode gamle Morgan Freeman er også tilhænger og forbruger af CBD-olie, som har hjulpet ham mod hans fibromyalgi og kroniske smerter. Noget, han har døjet med, siden han var involveret i en ulykke i 2008. Morgan Freeman regnes for at være en af bedste skuespillere nogensinde. Du kan hvilke andre, der har samme staus, på vores liste over de bedste skuespillere gennem tiden.

Foruden de tre ovenstående benyttes CBD også blandt andet af følgende stjerner: