videoclub.dk

Er Kit Harington I Behandling For Stress Og Alkohol?

Billede: jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Selvom man prøver ihærdigt, kan det være svært at komme i tanke om en serie, der har været lige så udskældt, som HBO’s Game Of Thrones. Seriens sidste sæson har i høj grad været i vælten, hvilket blandt andet har sat sine spor på den populære skuespiller Jon Snow, der er spillet af Kit Harington.

Kit Harington har nu ladet sig tjekke ind på et såkaldt “wellness-opholdssted” for at håndtere nogle personlige udfordringer.

Dette lyder meldingen på fra Kit Haringtons repræsentation, der har udtalt sig til The Hollywood Reporter. Udmeldingen kommer som oven på en anden historie, der ligeledes berettigede om, at Kit Harington havde indlogeret sig på et et rehabiliteringscenter i den dyre ende. Angiveligt grundet problemer med både alkohol og stress.

Kit Harington skulle angiveligt have tjekket ind for allerede en måneds tid siden, altså inden sæsonen var færdig med at blive sendt. Optagelserne sluttede tilbage i Juli sidste år, hvorefter castet har været særdeles aktive med at promovere den sidste sæson. Det har inkluderet deltagelse i et hav af talkshows og interviews til et væld af forskellige medier.

Skuespilleren har tidligere indrømmet, at han har været i behandling hos en psykolog i forbindelse med optagelserne af sæson fem, hvor Kit Haringtons karakter midlertidigt døde. Usikkerheden omkring hans karakter fik fremmede til at råbe efter skuespilleren i det offentlige billede, angiveligt fordi, de ville vide om han var død eller ej.

Den store opmærksomhed gjorde ham usikker og neurotisk, som han selv forklarede det. I sommers udtalte han også, at han havde brug for at tage afstand til hans karakter, Jon Snow, når seriens sidste afsnit er sendt. Dette er formentligt det, han prøver på ved at indmelde sig på centeret.

Læs også John Snow til GOT kritikere: “De kan rende mig”.