videoclub.dk

Dette Skuffede Game Of Thrones-fans Mest

Billede: jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Rigtig mange ting i sæson 8 af Game of Thrones skuffede fans af denne serie. I denne artikel kigger på vi, hvad der skuffede fansne allermest.

Sæson 8 af HBO’s hitserie Game of Thrones har fyldt ekstremt meget de sidste mange uger, dels fordi serien har så vanvittigt mange fans rundt omkring i verdenen, men samtidig også fordi mange mener, at den afsluttende sæson langt fra levede op til forventningerne.

Der er ingen tvivl om, at sæson 8, som også er den sidste og afsluttende sæson, skabte tårnhøje forventninger hos fansene, hvoraf nogle har ventet siden 2011 på dette øjeblik.

Hvis man har været på internettet, snakket med nogle fans eller bare fulgt lidt med i udviklingen af sæsonen, så vil man sikkert også have bemærket, at den nye sæson har resulteret i en del kritik, både hos fans og hos anmeldere.

Men hvad er det så helt præcist, som folk er så utilfredse med?

Presset og forhastet afslutning

Med blot en sæson tilbage og et utal af ubesvarede spørgsmål kan det godt virke en smule besynderligt, at sæsonen kun er inddelt i 6 afsnit.

Det kom også bag på de fleste fans, men man skal dog lige huske på, at afsnittene var omkring 80 minutter lange. Dette er længere end stort set alle foregående episoder, og man kan derfor sagtens argumentere for, at sæson 8 i hvert fald var lige så lang som sæson 7.

På trods af dette var der stadig en del fans, der mente, at seriens sidste sæson virkede forhastet med to enormt store begivenheder i form af krigene, der fulgte lige efter hinanden.

Kaffekoppen

Internettet eksploderede med kritik, jokes og artikler, da en kvik seer i episode 4 af sæson 8 opdagede, at der i en scene stod en kaffekop midt på bordet.

Hvis man ikke er så godt kendt med Game of Thrones, så kan jeg afsløre, at en kaffekop ikke passer synderligt godt ind i tidsbilledet. Game of Thrones foregår nemlig i et middelalder-agtigt univers.

Fans og anmeldere har kaldt fejlen med kaffekoppen for sjusket, amatøragtigt, og mange ser en sådan fejl som et symbol på, hvor forhastet sæsonen egentlig har været.

“Dany just kind of forgot about the iron fleet”

Sådan lød det fra en af de to instruktører i et interview, som både har fået fans til at sætte et seriøst stort spørgsmålstegn ved seriøsiteten omkring sæson 8, men samtidig også fået internettet til at koge over.

Der er blevet lavet utallige af memes omkring denne sætning, både med andre scener fra sæsonen, hvor specielt logikken i sæsonen bliver sat for skud.

Alle, der har set Game of Thrones, kan med garanti enes om, at der i de forgangne sæsoner ikke har været noget, som er blevet udarbejdet med tankegangen “kind of”. Det hele har været så gennemført, og derfor er ekstra iøjnefaldende med de mange dumme fejl, som er blevet begået i den afsluttende sæson.

Udviklingen af karaktererne

En anden ting, der irriterede en del fans gennem den sidste sæson, er den måde nogle af karakterernes udvikling gennem de seneste sæsoner blev undermineret af deres handlinger i den nyeste sæson.

Her bliver Nikolaj Coster-Waldaus, Emilia Clarks og Peter Dinklages karakterer nævnt som nogle af hovedeksemplerne.

Game of Thrones har gennem de sidste sæsoner haft et meget skarpt ry for, at udviklingen af serien aldrig går, som man forventer det gør.

Serien er fyldt med chokerende vendinger, overraskende scener og selvfølgelig også en masse actionfyldte scener.

Serien har dog hele tiden også haft en bagtanke og en dybere mening med de ting, som den har gjort, hvilket nogle fans mener slet ikke er til stede i sæson 8, hvilket efterlader dem med et hav af spørgsmålstegn.

Når en serie har så mange fans, som Game of Thrones har, er det selvfølgelig en umulig opgave at gøre alle tilfredse, men jeg tror, det var de færreste af os, der havde forventet en afslutning, som ville afføde så meget kritik.

Tak for støtten

Vi takker til sidst avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find en god DVD afspiller, el løbehjul, HDMI kabel og utallige andre kvalitets elektronikvarer på deres store webshop.