videoclub.dk

Det Skal Du Se I Weekenden Til CPH PIX

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

I går startede filmfestivalen CPH PIX. Festivalen kører helt indtil den 10. oktober, og der er rig mulighed for at få en masse gode filmoplevelser. Vi giver dig her vores bud på, hvad du skal se i weekenden.

Fredag

Brakland: Ungdomsfilm, der handler om rebelsk teenager, som modvilligt flytter til en ny provinsflække. Her ender hovedpersonen i skandaler samt masser af intriger. Efter sigende en rørende og medrivende film.

In Fabric: Det er Peter Strickland, der står bag denne stiliserede genrefortælling, som handler om en rød kjole, som forhekser alle, der bærer den. Et plot, der uden tvivl er inspireret af "I'm Dangerous Tonight".

Lørdag

Searching: Filmen foregår 100 % på en computerskærm, og det er altså første gang, man nogensinde ser det. Der er tale om en thriller omhandlende en far, som forsøger at finde sin forsvundne datter ved at optrevle hendes online-liv.

Søndag

Galveston: Manuskriptet er skrevet af manden bag True Detective, så forventningerne er høje. På rollelisten er blandt andet den undervurderede Ben Foster.

Wildlife: Film om et smuldrende ægteskab mellem et forældrepar, der bliver spillet af Jake Gyllenhaal og Carey Mulligan. Samtidig med forholdet går i opløsning, breder ilden sig i lokalområdets skove. Filmen er instrueret af den altid formidable Paul Dano.

Vi har store forventninger til ovenstående titler

Vi glæder os meget til ovenstående titler og håber, at de leverer, hvad vi forventer eller overrasker os positivt.

Festivalen slutter, som sagt, ikke søndag, men fortsætter helt til den 10. oktober. God fornøjelse til alle deltagere.