videoclub.dk

Dansk Filmsucces Skal Genindspilles Med Kæmpestjerne I Hovedrollen

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Den Skyldige begejstrede de danske anmeldere og biografgængere landet år, da den kørte i de danske biografer. På filmfestivalen Sundance blev filmen hyldet som Danmarks bedste bud på en Oscar-kandidat, og nu skal den genindspilles med Jake Gyllenhaal i hovedrollen.

Jakob Cedergren har fået enormt meget ros for sin rolle i Den Skyldige, der beskrives som en af de mest intense spændingsfilm i 2018. Rosen er velfortjent, for Cedergren er decideret forrygende i rollen som Asger Holm.

At filmen er lykkes med at være så intens, som den er, må siges at være lidt af en bedrift. Den foregår nemlig blot på en enkelt location, og meget af handlingen bevidner man aldrig. Det må man i stedet nøjes med at høre om.

Man forestiller sig det hele så livagtigt

I filmen følger man politibetjenten Asger Holm, som besvarer et alarmopkald fra en kidnappet kvinde. Da røret bliver lagt på, står Asger tilbage med ganske få spor og en potentielt dødbringende sag. Tiden er dyrbar og knap.

Det eneste hjælpemiddel, som Asger har, er telefonen. Dette afholder ham dog ikke fra at involvere sig i jagten på kidnapperen. Det går dog hurtigt op for Asger, at der er væsentligt mere på spil, end han først antog.

Det må siges at være en stor udfordring at bjergtage og fastholde et publikum fra ende til anden, når publikummet aldrig får lov at se mere end en enkelt location, men skuespillet og fortællingen er så blændende i denne film, at Den Skyldige til fulde lykkes med sit projekt.

Som publikum forestiller man sig det hele så livagtigt, og de ting, man ikke ser, føler man, at man har set, når filmen er færdig, fordi ens forestillingsevne stimuleres i så voldsom grad af godt skuespil og genial historieopbygning.

Genindspilning med Jake Gyllanhall i hovedrollen

Filmen er druknet i ros, og nu får den endnu mere anerkendelse. Den skal nemlig genindspilles, og det er ikke hr. Hvem som helst, der kommer til at indtage hovedrollen. Det er nemlig superstjernen Jake Gyllenhall.

Jake Gyllenhall, som før har medvirket i en anden amerikansk genindspilning af en dansk storfilm, nemlig Brødre, der blev til Brothers i 2009.

Möller og producer Lina Flint vil begge være executive producers på filmen, der p.t. mangler at få en instruktør tilknyttet.

Tak til cbdcreme.dk

Her til sidst vil vi godt takke folkene bag cbdcreme.dk for hjælpen med tilblivelsen af denne artikel.

Hvis du ikke kender cbdcreme.dk, kan vi fortælle, at der er tale om en side, hvorpå du kan lære alt det, du ønsker at lære om CBD-creme.