videoclub.dk

Aryas Fra GOT’s Alder Afsløret

Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Spoiler! Hvis du endnu ikke har set anden afsnit af sæson 8, skal du nok ikke læse videre, denne artikel indeholder nemlig spoilers!

Der er formentlig mange seere, der i det nyeste afsnit af Game of Thrones undrede sig over, hvor gammel Arya egentlig er. Vi seere har nemlig fulgt hende lige siden barnsben, hvilket fik de fleste til at løfte øjenbryn over, at hun valgte at satse alt på at komme i lag med Gendry.

Dog havde HBO forudset, at scenen ville skabe en del postyr på de sociale medier. De havde i den anledning slået et tweet op, allerede inden afsnittet blev sendt, der indikerer, at Arya er 18 år gammel.

Opslaget lød således:

By age 18 in Westeros you should have:

-Had a pet.

-Moved out on your own.

-Travelled extensively.

-Had a kill list.

-Pretended to be the opposite sex to evade capture.

-Been blind for a while

-Ticked at least three people off you kill list

Det er bestemt ikke småting, som den almindelige Westeros-teenager bør have udført inden for deres første 18 leveår. Ikke desto mindre, så er det alle alle ting, Arya har gjort, hvilket betyder, at hun er 18 år gammel. Der er derfor intet at være forarget over, da hun pr. definition er voksen.

Arya er spillet af den 22-årige skuespiller Maisie Williams, der kommer fra Storbritannien.

Tak Til Pro Rengøring
Tak til Pro Rengøring for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Pro Rengøring tilbyder blandt andet erhvervsrengøring i Kolding