videoclub.dk

Anmelderne Elsker “Dronningen”

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

For nyligt fik “Dronningen” med Trine Dyrholm i hovedrollen premiere i Danmark, og den film er - mildt sagt - blevet pænt modtaget af anmelderne. Filmen scorer topbedømmelser stort set over hele linjen.

Den 28. marts havde “Dronningen” premiere. Filmen er med Trine Dyrholm i hovedrollen og May El-Toukhy i instruktørstolen.

Anmelderne er ikke i tvivl. De mener, at der er tale om et vaskeægte mesterværk og en af de bedste film nogensinde i dansk filmhistorie.

Hvad handler filmen om?

Filmen handler om Anne, som på overfladen lever det perfekte liv. Hun har en stor karriere samt et lykkeligt ægteskab med sin mand Peter og deres to døtre.

Der findes ingen gode film uden en stærk konflikt, så sådan en har “Droningen” naturligvis også. Konflikten baserer sig på, at Anne på et tidspunkt indleder en affære med sin 17-årige stedsøn Gustav, og dette resulterer naturligvis i en masse problemer.

Hvor langt er Anne mon villig til at gå for denne affære? Er hun villig til at risikere alt? Det vil vi ikke afsløre. Det må du se filmen for at finde ud af.

Anmelderne elsker filmen

Berlingske, BT, Ekstra Bladet, Filmland P1 og Politiken kvitterer alle med hele seks stjerner, mens nærigrøvende fra Jyllands-Posten giver filmen 5 ud af 6 stjerner.

Anmelderne er enige om, at der er tale om et mesterværk, og ingen af dem kan forestille sig, at den danske filmscene byder på nogen bedre film i år. Trine Dyrholm roses af flere af anmelderne til skyerne for sin formidable indsats i rollen som Anne.

Tak for støtten

Vi takker til sidst avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find dit næste smarte mobil air condition anlæg eller alt andet indenfor elektronik på avXpertens store webshop.