videoclub.dk

Mindre End 7 Timer Tilbage Af Game Of Thrones

Billede: jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Søndag d. 14 april udkommer første afsnit af den sidste sæson i Game of Thrones. HBO Nordic havde lovet, at afsnittene i den sidste sæson ville blive nogle lange nogle af slagsene, og det har de overholdt. Få et overblik over den succesfulde serie her.

Game of Thrones scorer en imponerende karakter på 9,5 i ratings på IMDb, som er en internet film-database, hvor næsten 1,5 millioner mennesker har voteret serien på en skala fra 1-10.

Serien udkom i 2011, og er i 2019 klar med den sidste sæson, som bliver nummer 8 i rækken. Serien som har haft flere danskere i både hovedroller samt mindre roller. Den eneste som har været med i alle sæsoner er danskeren Nicolaj Coster-Waldau, som spiller karakteren Jaime Lannister også kaldet King Slayer.

Andre danskere som har været med i serien er blandt andet Pilou Asbæk, som godt kunne tænkes at få en større rolle i den sidste sæson. Derudover har der været gæsteroller til Dar Salim, Birgitte Hjorth Sørensen og ikke mindst den danske komiker Frank Hvam.

Summer is coming

Familien Stark, som er lederne i Norden, har som motto: Winter Is Coming. Den sidste sæson af Game of Thrones kommer da et godt stykke inde i foråret, hvor sommeren er på vej. Den giver dog alligevel god anledning til at blive indendøre, da afsnittene bliver længere end hvad man normalt forventer af en tv-serie.

Så nu har du en god grund til at blive inde på sofaen. Se hvor lange de 6 episoder er her:

Episode 1, 54 minutter, udkommer d. 14 april 2019

Episode 2, 58 minutter, udkommer d. 21 april 2019

Episode 3, 60 minutter, udkommer d. 28 april 2019

Episode 4, 78 minutter, udkommer d. 05 maj 2019

Episode 5, 80 minutter, udkommer d. 12 maj 2019

Episode 6, 80 minutter, udkommer d. 19 maj 2019

Det bliver med et afsnit hver søndag seks gange i streg, som du kan følge med i det, som bliver det sidste af Game of Thrones for denne gang. Det bliver afsnit 68-73 i rækken, som vi glæder os til at blive vidne til i foråret, og det er en perfekt måde at vente på den danske sommer for alvor kommer.

Der er dog mindre end 7 timer tilbage af serien, som før den nye binge-kultur af serier blev populær ville have virket som lang tid. Kvaliteten og historien fra denne serie har dog gjort, at vi sikkert godt kunne have set 8 sæsoner mere uden at være utilfredse med produktet, men det ser dog ud til at være endegyldigt slut med denne produktion.

Der florerer dog mange rygter om, at der vil blive lavet en Game of Thrones spin-off serie, som kommer til at omhandle det samme univers. Lige nu bliver der gjort klar til en prequel, som skal foregå tusinder år inden den tidslinje, som den nuværende serie udspiller sig i.

Ventetiden har været lang, så nu er det med at nyde den sidste sæson af Game of Thrones, og håbe på, at de nye spin-off serier kan give os lige så mange gode oplevelser, som vi har fået med Game of Thrones. Her på redaktionen glæder vi os til sidste sæson.