videoclub.dk

5 Streaming-tips Til De Kolde Vintermåneder

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

“Winter is coming”, og det betyder, at vi søger indenfor i vores varme stuer, hvor vi pakker os ind i tæpper og tænder stearinlys. Stemningen er dermed sat til en god serie!

Men hvad skal man dog se i flimmerkassen?

Vi giver dig fem tv-serie-forslag, som du med fornøjelse kan kaste dig over. Serierne kan findes på enten HBO Nordic eller Netflix.

1) Better Call Saul

Serien Better Call Saul er et spin off til den anmelderroste kultserie Breaking Bad. Better Call Sall har ikke fået helt lige så meget opmærksom som Breaking Bad, hvilket er underligt, da niveauet er stort set tilsvarende - hvilket må siges at være meget imponerende.

I Better Call Saul følger man transformationen af den på mange måder søde, rare, venligsindede Jimmy McGill, der bliver til den kriminelle, skruppelløse, men karismatiske advokat Saul Goodman.

Det er en rørende, smuk, fascinerende historie, som fortælles af en sand storytelling-mester, nemlig Vince Gilligan.

Serien kan streames på Netflix.

2) Game of Thrones

Hvis du er en af de få, der endnu ikke har kastet dig over dette mesterværk, er det bare at komme i gang. Du får spændende karakterer, blændende skuespil og en ekstremt pirrende storyline.

I historien følger man en række forskellige rigers kamp for jerntronen. Skaberne bag serien slår centrale karakterer ihjel for et godt ord, og man bliver lige sur og frustreret, hver gang ens yndlingskarakter dør, men på magisk vis fastholder serien en, så man ser videre og får nye helte.

Serien kan streames på HBO Nordic.

3) The Deuce

En super god serie med Maggie Gyllanhaal og James Franco på rollelisten. I The Deuce følger man pornoens spæde fremkomst i USA.

Man får et ekstremt interessant indblik i en subkultur, der involverer prostitution, mafiaen og helt almindelige mennesker, der drømmer om en bedre fremtid.

Det er David Simon og George Pelecanos, der står bag The Deuce. Disse har tidligere kreeret mesterværket The Wire.

Serien kan streames på HBO Nordic.

4) True Detective

Første sæson af True Detective er et sandt mesterværk. Anden sæson er desværre ikke helt i samme klasse. Vi vil dog stadigvæk betegne denne som hæderlig.

I første sæson spiller Woody Harrelson og Matthew McConaughey hovedrollerne, og det gør de eminent. Specielt McConaughey leverer en sublim præstation ud over det sædvanlige i sin portrættering af Rust Cohle, som er et mangefacetteret menneske med en interessant livsfilosofi.

Der er så mange positive ting at sige om første sæson, hvor alt virkelig spiller. Historien er ekstremt medrivende, karaktererne yderst interessante, og filmisk er serien skruet vildt godt sammen. Der er virkelig noget for nørden!

Serien kan streames på HBO Nordic

5) Suits

Denne serie er måske ikke høj kunst. Til gengæld er den ekstremt underholdende.

I serien følger man Mike Ross, der ved et tilfælde bliver ansat som advokat, på trods han ikke har uddannelsen, som kræves. Evnerne har han til gengæld.

Mike Ross har nemlig fotografisk hukommelse og er lynende intelligent, hvorfor han gang på gang viser sig at være nøglen til at vinde en sag.

Seriens kvaliteter ligger særligt i personskildringerne. Man engagerer sig i Mike, Rachel, Donna, Harvey, Louis og Jessica og følger nysgerrigt og intenst med, når de går til grænsen for at vinde sager.

Serien kan streames på Netflix.

Tak til Syspeople

Vil godt her til sidst takke Syspeople for hjælpen med udarbejdelsen af denne artikel.

Hvis du ikke kender Syspeople, kan vi fortælle, at der er tale om en dansk konsulentvirksomhed med speciale i service management og digital transformering. Syspeople tilbyder løsninger baseret på den globalt anerkendte løsning ServiceNow samt relaterede teknologier.