videoclub.dk

13 Uhyggelige Film Til Halloween: Dem Skal Du Se

Billede: Jumpstory
Udgivet d. 27.08.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

Halloween er og bliver bare den tid på året, hvor det gerne må være lidt uhyggeligt. Gys, seriemordere og blod der splatter ud over det hele, er nærmest obligatorisk, når det gælder uhyggelige film til halloween.

Der er efterhånden så mange gode film, der gør sig godt til halloween, når der lige skal være lidt ekstra gys på skærmen. Du får her de 13 mest uhyggelige film til halloween.

13 uhyggelige film til halloween

 1. The Strangers: Prey at Night
 2. The Haunting of Hill House
 3. Paranorman Actitivy
 4. Halloween (serien på 11 film om seriemorderen Michael Myers)
 5. Fredag den 13. (serien på 12 film om massemorderen med ishockeymasken, Jason Voorhees)
 6. A Nightmare on Elm Street (serien med massemorderen Freddy Krueger på otte film)
 7. Truth or Dare
 8. Battle Royale
 9. A Quiet Place
 10. Carrie
 11. Disturbia
 12. The Conjuring
 13. Edward Scissorhands

Du kan heldigvis finde en lang række af disse uhyggelige film til halloween på de mest populære streamingtjenester, så du kan sætte dem på, når halloweenaftenen lige skal have lidt ekstra uhygge.

På listen finder du også tre serier, som er absolut uundgåelige at komme udenom, når vi taler om halloweenfilm. De har igennem årtier været nærmest obligatoriske, når der skulle vælges mellem de uhyggelige film, den gang man var afsted og leje film på enten VHS eller DVD. Halloween, Fredag den 13. og A Nightmare on Elm Street er dog stadig film, som man skal opleve på et eller andet tidspunkt, selvom de fleste film i dag ses via streaming.

Tak til avXperten

Vi takker til sidst for støtten fra avXperten som har gjort dette indlæg muligt. Find smarte elektroniske produkter på deres store webshop, som fx et smart DVD drev, bluetooth headsets, gaming keyboards og meget mere.