videoclub.dk

Liste Over Døde I Kings Landing Massakren

Billede: Jumpstory.dk
Udgivet d. 14.01.2020
Skrevet af: Redaktion
OM OS

STOP! Hvis du endnu ikke har set femte afsnit af sæson otte i GOT, så skal du ikke læse videre! Denne artikel er nemlig én stor spoiler. Hvis du allerede har set det, men mangler lidt overblik over massakren, så læs endelig videre.

Det seneste afsnit bød som bekendt af en større massakre af både skyldige og uskyldige mennesker. Tabene var massive, dog mest på det tabende holds side. Vi kan selvfølgelig ikke nævne samtlige døde, men vi kan dog nævne de karakterer, der har spillet en nævneværdig rolle i serien, der døde i det blodfyldte opgør.

Som sagt er dette blot et mikroskopisk udplug af den samlede mængde af folk, der mistede livet. Det er dog en væsentlig del af de bærende karakterer, der nu er væk. Omvendt er der kun et enkelt afsnit tilbage.

Selvom man som fan og seer kan ærge sig grueligt over, at ens yndlings karakter muligvis er død, så var det nødvendigt. Det ville på ingen måde være i GOTs ånd, hvis ikke en anseelig del døde i sådan et slag.

Nu er det blot tilbage at læne sig tilbage, nyde det sidste afsnit i en fantastisk serie, og se, hvordan fremtiden for Westeros kommer til at se ud. Vi glæder os!

Tak for støtten

Vi takker til sidst avXperten for deres støtte til dette indlæg. AvXpertens webshop rummer alt det bedste fra elektronikkens verden, lige fra effektive kabler til lækkert gaming grej som et deltaco gaming keyboard, gaming mus, headphones og meget mere.